::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN BOZDOĞAN'DAN TARIM VE TEKSTİLDE ÇALIŞAN İŞÇİ KADINLARA SÜRPRİZ ZİYARET

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, tarım işlerinde çalışmak üzere sabahın erken saatlerinde servis bekleyen tarım işçilerini ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hediyeler verdi
BAŞKAN BOZDOĞAN'DAN TARIM VE TEKSTİLDE ÇALIŞAN İŞÇİ KADINLARA SÜRPRİZ ZİYARET
Haber Giriş:
10 Mart 2020 Salı 09:35

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, tarım işlerinde çalışmak üzere sabahın erken saatlerinde servis bekleyen tarım işçilerini ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hediyeler verdi

Belediye başkan Yardımcıları Av. Ünzile Kuru, Serap Kurtçu ve Muttalip Bobuşoğlu, Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Derya Akşanlı ile birlikte sabahın erken saatlerinde Kadın tarım işçilerine 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sürprizi yapan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan günün anısına hediyeler verip işlerinde kolaylıklar diledi.

Kadınların gündelik işlerinin yanı sıra, yaşamın her alanında önemli bir rollerinin olduğuna değinen Başkan Bozdoğan, emekçi kadınların iş alanlarının her kademesinde özveriyle sorumluluk üstlendiklerine dikkat çekti.

Kadınların üretime olan katkısının hafife alınmayacak kadar önemli boyutta olduğunu vurgulayan Başkan Bozdoğan daha sonra tekstil işinde çalışan emekçi kadınları ziyaret etti.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google