::
16 Nisan 2024 Salı

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN BOZDOĞAN''HERKESE HİZMET AMA EŞİT HİZMET''

Tarsus Belediye Başkanı seçilen Haluk Bozdoğan, dün ilk önce partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Başkan Bozdoğan ardından beraberindekilerle beraber Atatürk Anıtını ziyaret edip, çelenk koyup saygı duruşunda bulundu
BAŞKAN BOZDOĞAN''HERKESE HİZMET AMA EŞİT HİZMET''
Haber Giriş:
03 Nisan 2019 Çarşamba 12:17

Tarsus  Belediye Başkanlığı’na seçilen Dr.Haluk Bozdoğan, ‘’Görev süremiz boyunca icra edeceğimiz hizmet anlayışımızın “Herkese” ve “Eşit” koşullarda  olmasını sağlamaya çalışmak, Tarsus’u Tarsus yapan değerlerimizin ortak çıkarlarını korumaya çalışmak, halkımızın ve misafirlerimizin güven ve huzur içinde yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak; “Belediyecilik” kavramına olan yaklaşımımızı en net şekilde ortaya koyacaktır.’’dedi.

Başkan Bozdoğan, dün partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Parti binası önünde bekleyen yüzlerce kişi Bozdoğan’ı ‘’Tarsus seninle gurur duyuyor’’sloganlarıyla karşıladı.

Başkan Bozdoğan, burada eşi Av.Derya Özinç Bozdoğan, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Tarsus İlçe başkanı Ali İlk, CHP Mersin  eski milletvekili Ali Oksal ve bazı belediye meclis üyeleriyle birlikte  ile beraber partilileri selamladı ve kısa bir konuşma yaptı.

 

Ardından Başkan Bozdoğan ve beraberindekiler Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı’na geçtiler.

Burada Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal marşı okundu.

 

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

‘’ “Tarsus’a gönül vermiş kıymetli hemşehrilerim. Geride bıraktığımız yerel seçim ikliminde öncelik verdiğimiz ve Tarsus’un birleştirici gücünün anahtarı olduğuna inandığımız “sevgi dili” görev aldığımız andan itibaren görev süremiz boyunca Yeni Nesil Belediyeciliğimizin en önemli unsuru olacaktır.

Belediyeciliğimizin temel ilkelerinin Cumhuriyet’imizin temel kazanımlarıyla anlam kazanacağını, ayrıştırmayan, bölmeyen, ötekileştirmeyen , kapsayan, kollayan ve birleştiren bir yapıda varlığını sonuna dek sürdüreceğini bilmenizi isterim.

Görev süremiz boyunca icra edeceğimiz hizmet anlayışımızın “Herkese” ve “Eşit” koşullarda  olmasını sağlamaya çalışmak, Tarsus’u Tarsus yapan değerlerimizin ortak çıkarlarını korumaya çalışmak, halkımızın ve misafirlerimizin güven ve huzur içinde yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak; “Belediyecilik” kavramına olan yaklaşımımızı en net şekilde ortaya koyacaktır.

Sorumluluğumuz büyük, yükümüz ağırdır.

Bütün bu yükü birlikte oluşturduğumuz “Tarsus İttifakı” ile taşıyacağız.

Çünkü Tarsus sizin, bizim ve hepimizin vazgeçilmez ortak sevdamızdır.

Bu doğrultuda, vatandaşlarımızın “Herkese Hizmet” ve “Eşit Hizmet” vaatlerimizin takipçisi olmalarını, bu iki kavram üzerinden hizmetlerimizi sorgulamalarını, hizmet ve bilgi alma haklarının yılmaz savunucuları olmalarını isterim.

Bu şehri ortak akılla, katılımcı demokrasiyle hep birlikte yönetmenin sözünü huzurlarınızda bir kez daha veriyorum.

Tarsus belediyesi Tarsuslu’ların Belediyesidir. Din, dil, ırk, sosyal statü ve siyasi imtiyaz gösterilmeksizin herkese eşit uzaklıkta  duracak, kişilerin değil; halkın ve şehrin talepleriyle arkadaş olup, şehirlerin temel sorunlarına derman olacaktır.

Tarsus halkının kıymetli iradesi bizlere büyük bir sorumluluk teslim ederek, görev bilincimizin günün 24 saat işler halde olmasını sağlamıştır. Bu sorumluluk, özel ve kutsal sorumluluktur. Bizlere inanarak tercih yapan, değişim arzusuyla sandıklara  sarılan, kentimizin ve halkımızın haklarını yaşamının temeline koyan tüm hemşehrilerimize teşekkürü büyük bir borç bilirim.

Her zaman ışığım olacak Cumhuriyet ilkelerine bağlılığımı ilan ediyorum ve bu ülkenin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e minnet duygularımı iletiyorum. “Biz büyük bir milletiz ama hep birlikte büyük bir milletiz”

Yeni nesil Belediyecilikle tanışacak Tarsus’umuzun sokaklarında daha şimdiden bahar çiçekleri açmaya başlamıştır. Değişim dönüşümü; dönüşüm ise güven, huzur, iş ve aş ekseninde başarı sağlayacaktır. Şehrimizde baharın karşılanmasını bir kazanımla taçlandıran tüm hemşehrilerimize saygı ve sevgilerimle teşekkür ediyorum.  Tarsus, tüm renkleriyle güzel.”

 

 

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google