::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Can, 179 muhtara telefon verdi

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, muhtarlarla daha sağlıklı iletişim kurabilmek için telefon dağıttı
Başkan Can, 179 muhtara telefon verdi
Haber Giriş:
14 Kasım 2016 Pazartesi 08:02

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, muhtarlarla daha sağlıklı iletişim kurabilmek için telefon dağıttı.

Belediye basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre  179 muhtara telefon veren Başkan Can, herkese eşit mesafede olduklarını kaydetti.

Belediye tesislerinde muhtarlarla biraraya gelen Başkan Can, birlikte yaptıkları kahvaltının ardından Meclis Salonunda hizmetleri hakkında bilgi verdi. Muhtarların kendi aralarında ve Belediye müdürleri ile bin dakika ve 50 dakika her yöne ücretsiz konuşacaklarını belirten Başka Can, 1GB internet paketi hediye ettiklerini, WhatsApp Messenger üzerinde de dilek ve temennilerini yazabileceklerini belirtti.

Başkan Can, “Sözlerime başlamadan önce, dün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümüydü. Atamızı rahmet ve özlemle anıyoruz. Ayrıca dün Mardin’de yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede Şehit düşen Derik Kaymakamımız Fatih Safitürk'e ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, aziz milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

“Muhtarlarımız bizim mesai arkadaşlarımızdır” diyen Başkan Can, “Kendileri ile daha iyi irtibatta olabilmek için 179 mahalle muhtarımıza telefonlarını teslim ettik. 7/24 telefonlarımız açıktır. Hiçbir ayrım yapmadan tüm mahallelerimize eşit hizmet için mücadele ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz” dedi.

Başkan Can, “Bizler muhtarlarımızı mesai arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Sizler bizlerin mahallelerdeki gözümüz, kulağımızsınız. Sorunları ve yapılacak olanlarla ilgili vatandaşla aramızdaki köprülersiniz. Sizlerle daha iyi irtibatta kalabilmek için sizlere telefon verme kararı almıştık. Bugün telefonlarınızı sizlere teslim ettik. Bu telefonlarda oluşturduğumuz rehberlerde diğer mahalle muhtarlarımıza ek olarak belediyemizdeki daire müdürü arkadaşlarımızın numaraları, başkan yardımcılarının numaraları ve benim numaralarımda kayıtlıdır. Bu telefonlar aracılığı ile birbirimizle 24 saat irtibat halinde olacağız ve vatandaşlarımızın sorunlarını birlikte çözeceğiz, hak ettikleri hizmetleri en kısa sürede kendilerine ulaştıracağız” şeklinde konuştu.

Yapılan ve yapılacak hizmetleri anlatan Başkan Can, bütün mahallelere hizmet götürme gayretinde olduklarını söyledi.

Şahin Mahalle Muhtarı Hüseyin Aydın’ın başlatmış olduğu ‘Mahalle Bakkalına ve Küçük Esnafa Destek’ kampanyasına destek verdiğini de ifade eden Başkan Can, herkesin mahallesindeki esnafa sahip çıkmasını istedi.

Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü ise, “2014 yılından itibaren “Biz büyük bir aileyiz” diyerek yola çıkan sayın başkanımız. Bu bağlarımızı daha da pekiştirebilmek için, daha iyi irtibatta kalabilmek için iletişim çağında bizlere jest yaparak telefon hediye etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sizlere de iyi günlerde kullanmanız dileğiyle hayırlı uğurlu olsun diyorum“ dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Can, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü’ye telefonu hediye etti. Güllü ise Başkan Can’a teşekkür ederek, çiçek verdi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google