::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN CAN'A ODALARDAN TAM DESTEK

Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Şevket Can'a, odalardan tam destek geldi
BAŞKAN CAN'A ODALARDAN TAM DESTEK
Haber Giriş:
08 Şubat 2019 Cuma 11:35

Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Şevket Can’a, odalardan tam destek geldi.

Berdan 1.Etap içerisinde Wow kafede oda başkanlarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Şevket Can’a, göreve geldiği günden bu yana yaptığı hizmetlerden dolayı oda başkanları teşekkür etti ve çıkmış olduğu Cumhur İttifakı Belediye Başkanlığı Adaylığı yolunda başarı dilediler.

Yeni dönem için Cumhur İttifakı adayı olduğunu ifade eden Başkan Can, daha güçlü ve güzel projelerle yeni dönemde de odalarla bir arada olacaklarını belirtti.

Başkan Can, ‘’5 yıl boyunca sizlerle devamlı iç içe şehrimize hizmet ettik. Her zaman fikir ve görüş alışverişinde bulunduk. Sizlerde Tarsus Belediyesi olarak bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Vermiş olduğunuz açık destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Başkan Can’a destek vereceklerini dile getirdi.

Başkan Dinçer, ‘’Tarsus’ta böyle güzel bir birlikteliği sağlıyorsunuz, başkanımızın etrafında birleştiniz, alenen buradasınız. Bizler ne diyoruz ? bize hizmet edenden Allah razı olsun. Biz taş taş üstüne koyan, esnaf ve sanatkara hizmet eden kişinin de her daim yanında ve arkasındayız.” İnşallah Tarsus’ta çok daha büyük projelere hep beraber imza atacağız’’ dedi.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google