::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Can annesinin başucundan ayrılmıyor

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Medical Park Hastanesi'nde zatürre nedeniyle yatan annesi Hamiyet Can'ın tedavisini yakından takip ediyor
Başkan Can annesinin başucundan ayrılmıyor
Haber Giriş:
20 Ocak 2016 Çarşamba 15:41

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ın annesi Hamiyet Can , geçtiğimiz Cumartesi günü rahatsızlanınca Medical Park Tarsus Hastanesi’ne kaldırıldı.

Medical Park Hastanesinden yapılan yazılı açıklamaya göre  zatürre, akciğer ödemi ve solunum yetmezliği sıkıntısı olduğu belirlenen 76 yaşındaki Hamiyet Can, yoğun bakıma kaldırıldı. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Adnan K. Usalan tarafından tedavisi yürütülen Hamiyet Can, yoğun bakımda 2 gün yattıktan sonra servise alındı.

DR. USALAN BİLGİ VERDİ

Belediye Başkanı Şevket Can, sağlık durumu stabil olarak devam eden ve tedavisi süren annesi Hamiyet Can’ın durumunu yakından takip ediyor. Annesini sık sık ziyaret eden ve moral veren Başkan Can, hastaneye gelen ziyaretçileri de ağırlıyor.

Can ailesine, Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Orhan Altınöz ve tedaviyi yürüten Dr. Adnan K. Usalan da ziyarette bulundu. Dr. Usalan, Başkan Can ve aile fertlerine Hamiyet Can’ın durumuyla ilgili bilgi verdi.

 Başkan Can ise annesinin rahatsızlığı nedeniyle ziyarete gelen ve telefon eden herkese teşekkür etti.

Paylaş:  Facebook Twitter Google