::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Can'dan Gazi Genç'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can,Kayseri'deki patlamada yaralanan Gazi Recep Genç'i Tarsus'taki evinde ziyaret etti.
Başkan Can'dan Gazi Genç'e Geçmiş Olsun Ziyareti
Haber Giriş:
28 Nisan 2017 Cuma 09:20

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 17 Aralık 2016 tarihinde Kayseri’deki patlamada yaralanan Gazi Recep Genç'i Tarsus’taki evinde ziyaret etti.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Kavaklı Mahallesi’nde gazinin baba ocağındaki evinde ziyaret eden Başkan Can, gazi ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Baba Resul Genç tarafından karşılanan Başkan Can, gazinin hastanedeki tedavi sürecinde devamlı takip ettiklerini söyledi.

“Gazilerimiz onurumuzdur” diyen Başkan Can,  gazilere her zaman yardımcı olduklarını belirterek, “Bugün buralardaysak, Türkiye Cumhuriyetinde bayrağımız dalgalanıyorsa, minarelerimizde ezanlarımız okunuyorsa, önce Cenab-ı Allah’ın izniyle sonra şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesindedir. Bütün şehitlerimizi başta Ulu önder Mustafa Kemal olmak üzere, silah arkadaşlarını ve ülkemizde bayrağımız için, dinimiz için, milletimiz için, kitabımız için, vatan için kanını veren şehitlerimiz rahmetle anıyor ve mekanlarını cennet eylesin. Bütün gazilerimize acil şifalar diliyor ve Allah acılarını bir daha göstermesin diyorum. Genç kardeşimize ve ailesine geçmiş olsun” dedi.

Başkan Can, tedavi gören Tarsuslu gazilere 10 bin TL’lik nakdi yardımda bulunduklarını belirtti.(kaynak:Tarsus Belediyesi)

Paylaş:  Facebook Twitter Google