::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Can'dan Mesajı

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı
Başkan Can'dan Mesajı
Haber Giriş:
20 Nisan 2018 Cuma 09:48

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Can mesajında, “Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98’nci yıldönümünü gururla kutluyoruz.  Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarken, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi rahmet  ve minnetle anıyorum’’Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlatılan kurtuluş mücadelesinde kazanılan zafer ve “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesiyle 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulmasının yanı sıra bu özel günün milletimizin bağımsız ve egemenliğini koruyacak olan çocuklarımıza armağan edilmesi ayrı bir önem taşımaktadır. Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, aydınlık geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ülkemizin geleceğinde ne denli büyük rol üstlendiklerini görmemiz açısından da çok anlamlıdır. Çocuklarımızı gelenek ve göreneklerimizi, kültürümüzü öğreterek aynı zamanda hızla gelişen dünyaya uyum sağlayabilecek donanımlı, güçlü, bilgili yetiştirmeyi başarırsak, onlar da dünya barışı için mücadele edecek ülkemizin de dünya ülkeleri arasında daima güçlü kalmasını sağlamaya devam edeceklerdir.”

ÇOCUKLAR GELECEKTİR

Başkan Can, “Çocuklarımıza yapacak olduğumuz yatırımın ülke geleceğine yapıldığını hiçbir zaman akıllardan çıkarılmamalıdır. Ülke sermayesinin güçlü olması diri ve güçlü Türkiye’nin geleceğinin de güçlü olması demek olacaktır. Milli ve manevi değerlere ek olarak, bilim ve teknolojiyle donanan çocuklarımız en büyük zenginliğimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarken, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi rahmet  ve minnetle anıyorum” ifadesini kullandı.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29