::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN CAN DOLMUŞÇULARLA BİRARAYA GELDİ

Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, 12 No.lu Yeni Mahalle Mithatpaşa Dolmuşçular Kooperatifi esnafıyla biraraya geldi
BAŞKAN CAN DOLMUŞÇULARLA BİRARAYA GELDİ
Haber Giriş:
28 Şubat 2019 Perşembe 09:32

Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, 12 No.lu Yeni Mahalle Mithatpaşa Dolmuşçular Kooperatifi esnafıyla biraraya geldi.

Yapılan toplantıdaki konuşmalarında Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ve Tarsus 12 No.lu Yeni Mahalle Mithatpaşa Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Fatih Yalçın, bütün esnaflarla birlikte Başkan Can’ın yanında ve tam destek vereceklerini dile getirdiler.

Başkan Can için belediye başkanlığı seçimlerinde destek isteyen Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, ‘’Memleketimizin ikbali için, çocuklarımızın istikbali için, bizi umut olarak görenlerin ikbal ve istikbali için inşallah 31 Mart’ta hem yerel seçimde, hem de genel seçime mesaj vermek üzere Cumhur İttifakına sakip çıkacağız değerli hemşehrilerim’’ şeklinde konuştu.Belediye Başkanı Şevket Can, her mahallede her sokakta alınteri ve ayak izlerinin olduğunu söyledi.

Başkan Can, “Dolmuşçuluk yapan kardeşlerimiz, belediye hizmetlerimizi yakinen bilen gören meslek gruplarının başında geliyor. Belediyecilikle ilgili bir sıkıntımız olmadığını, hizmetlerimizi, çalışkanlığımızı yakinen görüyorsunuz. Bizim en güzel yanımız ayrım yapmamız ve kimseye ikinci sınıf muamelesi yapmamamızdır. Tarsus’ta yaşayan bütün hemşerilerimizi kucakladık ve eşit hizmet etmeye çalıştık. Ve bunu da yaparken severek yaptık. Gönülden yaptık. Dinine, diline, ırkına ve memleketine bakmadık. Rabbimizin rızasını kazanmak için çalıştık mücadele ettik. Beş yılda bir belediye seçimleri geliyor. Sizlerde bizlerden memnunsanız duanızı ve desteğinizi istiyoruz. Tersi durumda zaten vermeyeceksiniz. Ama biz sizlerden ricamız şudur, bizim alınterimiz ve hizmetimiz var. Tarsus şehri bilmeyenlere, belediyeciliği bilmeyenler teslim edilemez. Bizimde teslim etmeye niyetimiz yok. Vatandaşlardan ricamız, sandığa gittiklerinde oy atmadan önce ellerini vicdanlarına koysunlar ve partili partisiz herkesin oyuna talibim. Niçin talibiz? Çünkü yaptıklarımıza ve kendimize güveniyoruz. Gelirimiz %60 azaldığı halde hizmette destan yazdığımızı düşünüyoruz ve bununda karşılığını beklememiz hakkımız olduğuna inanıyorum. Bizler Mersin’de Hamit Tuna Başkan ve Tarsus’ta ben Cumhur İttifakının adayıyız. Yerelde artık iktidarında gücünden faydalanacağız. Bundan böyle yeni dönem de Tarsus’a çivi çakılsa cumhur ittifakı olarak çakılacak. Gerçekten bu fırsatı güzel bir şekilde değerlendirmemiz lazım diye düşünüyorum. Yıllarca Adana-Mersin arasında kalmanın şansızlığı yaşadık. Ama artık bunu şansa çevirme aşamasına geldik. Havaalanı, turizm bölgesi, Gıda İhtisas Organize Sanayii, Üniversite, Hastaneler, Doğalgaz depolama tesisleri vs daha güzel görmemize vesile olacaktır. Huzura ve kardeşliğe ihtiyacımız var. Bizim birinci önceliğimiz her zaman bu olmuştur. Hizmetler her zaman yapılır. Ama huzur ve kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimiz her şeyin önünde gelir. Bizler yeni dönemde de huzur ve kardeşliği ön planda tutmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Cumhur İttifakının önemine değinen Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Dolmuşçuların olmak üzere bütün sorunları çözmeleri için Tarsus’ta Başkan Can’a, Mersin’de Başkan Tuna’ya sahip çıkmalarını istedi.(HABER MERKEZİ)

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google