::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Can, Durmak Bilmiyor

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, vatandaşlarla içiçe olmaya devam ediyor.
Başkan Can, Durmak Bilmiyor
Haber Giriş:
22 Ağustos 2016 Pazartesi 19:07

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, vatandaşlarla içiçe olmaya devam ediyor.

Tarsus Belediyesi Basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre durmak bilmeyen Başkan Can, sıcak havaya aldırış etmeden, mesai saati gözetmeksizin vatandaşlarla buluşuyor.

Başkan Can, gün içinde  kimi zaman dağlık bölgede, kimi zaman da ovalık bölgede hemşerilerinin sorunlarını dinliyor.

Hafta sonu sırasıyla Kaburgediği, Taşobası, Karaçerçili, Simithacılı, Çiçekli ve Kaleburcu Mahallelerini gezen Başkan Can, sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek ilçedeki sorunları çözmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin’de Toroslar Belediyesi ve Adana’nın Karaisalı İlçesi'ne bağlı 1666 rakımlı Kızıldağ Yaylası’nda, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi'nin birlikte düzenlediği Karakucak Güreşleri’ne katılan Belediye Başkanı Şevket Can, hayatın her alanında olmaya devam ediyor.

Ülker Aydın Parkı’nda gençlerle sohbet eden Başkan Can, geçiş güzergahında bulunan Tarsus Çamtepe otoban Gişeleri ile Mersin otoban gişelerinde görevli güvenlik güçlerini de ziyaret ederek, hasbihalde bulundu.

Başkan Can, gün için de de  çeşitli kahvehanelere giderek burada hem çay içti, hem de vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Öte yandan Başkan Can, Konak sitesi yanında bulunan inşaatlarda çalışan işçilerle de bir süre sohbet ettikten sonra, Şehitlertepesi Mahalle Muhtarı Servet Çuhadar’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Hafta sonu olmasına rağmen yoğun tempolu çalışmasını sürdüren Can’ı karşısında gören vatandaşlar hem şaşırıyor, hem de memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

Çat kapı vatandaşlarla buluşan Başkan Can, mesai saati gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor.

Paylaş:  Facebook Twitter Google