::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Can, Kamyoncu esnafıyla bir araya geldi

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Kamyoncular Kooperatifi tarafından verilen iftar programına katıldı, kamyoncu esnafıyla birlikte orucunu açtı.
Başkan Can, Kamyoncu esnafıyla bir araya geldi
Haber Giriş:
08 Temmuz 2015 Çarşamba 09:24

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Kamyoncular, Tankerciler ve Tırcılar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından verilen iftar programına katıldı, kamyoncu esnafıyla birlikte orucunu açtı.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Kooperatif bahçesinde düzenlenen iftar programı Kuran-ı Kerim’in okunmasıyla başladı. Okunan ezanın ardından oruçlara açılırken, yapılan duaya hep birlikte amin denildi.

İftar programında konuşan Tarsus Kamyoncular, Tankerciler ve Tırcılar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ferudun Ergül, Belediye Başkanı Şevket Can’ın devamlı kendilerine destek vermesinden dolayı teşekkür etti.

Ergül, “Bizim buradaki sağlıklı sıhhatli ortama kavuşmamıza vesile olmasından dolayı da bizi onurlandırmasından dolayı da Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Tarsus’umuza da kooperatifimize olduğu gibi çok daha güzel hizmetler sunmak kendilerine nasip olur. Hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Şoförlük mesleğinin çok zor olduğunu belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, gece demeden, gündüz demeden insanlara hizmet verildiğini söyledi.

Başkan Can, “Bugün burada kamyoncular kooperatifi başkanımızın daveti üzerine sizlerle beraber iftarımızı yaptık. Yapmış olduğumuz iftarı, tutmuş olduğumuz orucu Cenab-ı Allah kabul eylesin. Mesleklerin hepsi birbirinden zordur ama şoförlük mesleği biraz daha zordur. Çünkü sizler alın terinizle, gece demeden, gündüz demeden, yollarda ailenizin, çoluk çocuğunuzun rızkını kazanmak için mücadele eden insanlarsınız. Cenab-ı Allah sizlere sabır versin, dikkat versin, kazasız ve belasız çoluğunuzun çocuğunuzun rızkını kazanmayı nasip eylesin diyorum” dedi.

Tüm meslek kuruluşları ile birlikte uyum içinde Tarsus’a hizmet vermek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Can, “Bizlerde göreve geldiğimiz günden bugüne kadar devamlı meslek gruplarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla Tarsus’umuzda hizmet ediyoruz. Hizmet ederken hiçbir insanımızı ayırt etmeden; dini, dili, ırkı ve partisi ne olursa olsun, Allah rızası için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Ferudun Bey sizlerin kooperatif başkanı ve aynı zamanda bizim belediye meclis üyemiz. Belediye meclis üyelerimizle birlikte şehrimize güzel hizmetler yapmayı Cenab-ı Allah bizlere nasip etsin diyorum. Tekrar tutmuş olduğunuz oruçları Cenab Allah kabul eylesin, dualarınızın kabul olmasını, günahlarımızın affolmasını diliyorum. Bugün birlikte ve beraber olduğumuz arkadaşlarımıza iyi görevler diliyorum, güzel amellerde bulunmayı mübarek Ramazan ayında Cenab-ı Allah bizlere nasip etsin diyorum, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google