::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Can “Milletimizin Başı Sağolsun”

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Manisa Soma'daki kömür ocağında meydana gelen trafo patlamasında hayatını kaybeden vatandaşlarımız için başsağlığı mesajı yayınladı.
Başkan Can “Milletimizin Başı Sağolsun”
Haber Giriş:
14 Mayıs 2014 Çarşamba 20:04

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Manisa Soma’daki kömür ocağında meydana gelen trafo patlamasında hayatını kaybeden vatandaşlarımız için başsağlığı mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Şevket Can,mesajında büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını belirterek, Manisa Soma'da bulunan kömür ocağında trafo patlaması nedeniyle çıkan olayda elim bir kaza yaşandığını kaydetti.

Başkan Can, “Dün akşam saatlerinde Manisa Soma’da meydana gelen elim kaza ülkemizi yasa boğmuştur.Meydana gelen patlama nedeniyle çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, çok sayıda işçimizin de madende mahsur kaldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bu üzücü kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerken, yaralı vatandaşlarımıza da geçmiş olsun diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29