::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Can muhtarlarla bir araya geldi

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, muhtarlarla rutin olarak yaptığı toplantılardan birisini daha Şelale Otağında gerçekleştirdi.
Başkan Can muhtarlarla bir araya geldi
Haber Giriş:
10 Ekim 2017 Salı 11:11

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, muhtarlarla rutin olarak yaptığı toplantılardan birisini daha Şelale Otağında gerçekleştirdi.

Toplantıya Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü,  muhtarlar ve daire müdürleri katıldı.

İlk olarak söz alan Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, ‘’Her zaman birebir görüşmeler yapıyoruz. Her konuda başkanımız  duyarlı, mümkün olduğu kadar çözüm odaklı çalışıyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz’’ ifadesini kullandı.

Muhtarların yaklaşan muhtarlar gününü kutlayan Başkan Can, muhtarlarla devamlı iç içe olduklarını söyledi.

Başkan Can, ‘’Yapacağımız hizmetleri şehir içerisindeki mahalle muhtarlarımız biliyor. Bazı hizmetlerimizin ihale aşaması yapıldı. Bazı hizmetlerimiz ihale aşamasında. Bazıları da proje aşamasında. Netice itibariyle mahalle muhtarlarımız şehir içerisinde mahallesine neler yapılacağını biliyor. Köylerimize parke çalışmaları ile ilgili şunları söylemek istiyorum. Biz 5 ekip çalışıyoruz ama Tarsus’ta parke taşı satan 2 firma var.  Bu firmalar sadece bize parke vermiyor. Kendi müşterilerine de parke veriyor. Bizlerde parke almakta sıkıntı çekiyoruz. Ekip sayısı ve parke üretimi sıkıntılarından biraz parke işinde geciktik. Bunun farkındayız. Önümüzdeki senenin başında yapmış olduğumuz parke ihalesini yine yapacağız ve metrajı da arttıracağız. 30’u aşkın köyde bu hizmeti tamamladık. Diğerleri de durmaksızın devam edecek. Köylerimizde asfaltla ilgili ihale aşamasındayız. 2018 Mart yada Nisan ayında köylerimizde asfalt çalışmaları başlayacaktır. Sizlerden ricam şunu görmeniz. Büyükşehir yasasından sonra 3 yıllık bir belediyeyiz. Şu an yapılanlar 3 yıllık bir belediyenin yapacağı en üst düzeydedir.

Bu sene 606 çocuğumuzu sünnet ettirdik. 106 çocuğumuzdan 37’si köylerimizden diğerleri şehir içinden. Bu sünnet merasimini önemsiyorum. Gelecek senelerde sayıyı arttırarak devam etmek istiyorum. Cumartesi günü Tarsus Belediye binamızda merasimini yapacağız.

Bu arada Kemalpaşa camimiz bitti. Cuma günü tüm hemşerilerimizi yapacak olduğumuz açılışımıza davet ediyorum. Merhum Medeni Ayhan amcamızı rahmet ve şükranla anıyorum. Camimizin minaresine ismini vereceğiz.

Sizler bizim mesai arkadaşlarımızsınız. Muhtarlarımızla gerçekten güzel bir iletişim kurduk. Bu iletişim devam edecek.  Muhtarlar dernek başkanımız Mustafa abimizle daha önceki yapmış olduğumuz görüşmede bir Urfa gezisi olacak.  Muhtarlarımıza ulaşım konusunda yardımcı olacağız. Her zaman yanlarındayız” dedi.

Başkan Can daha sonra Yaptığı ve yapacak olduğu hizmetlerden bahsetti.(kaynak:Tarsus Belediyesi)

Paylaş:  Facebook Twitter Google