::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Can muhtarlarla toplantı yaptı

Belediye Başkanı Şevket Can, muhtarlarla düzenli hale getirdiği toplantılardan birini daha Selçukhan Ayana restorantta gerçekleştirdi
Başkan Can muhtarlarla toplantı yaptı
Haber Giriş:
04 Temmuz 2017 Salı 17:28

Belediye Başkanı Şevket  Can, muhtarlarla düzenli hale getirdiği toplantılardan birini daha Selçukhan Ayana restorantta gerçekleştirdi.

Toplantıya Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, bütün mahalle muhtarları ve daire müdürleri katıldı.

İlk olarak söz alan Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, “Yine kahreden bir haber aldık. Şehidimize Allah’tan rahmet ve hepimize baş sağlığı diliyorum. 4 Haziranda yapılan ara seçimde 3 mahalle muhtarımız yenilendi. Kendilerine hayırlı olsun diyorum. Bütün köylerimiz hizmetlerden nasibini alıyor. Huzurlarınızda Belediye Başkanımız Şevket Can’a teşekkür ediyorum” dedi.

Aldıkları Şehit haberiyle canlarının yandığını belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, “Maalesef güne acı bir haberle başladık. Çamlıyayla’nın Darıpınarı mahallesinden Uzman Çavuşumuz Oğuzhan Sezer’in şehadet haberini aldık. Cenazesinin bugün ikindi namazında Tarsus’a ulaşmasını bekliyoruz. Aziz Milletimizin ve Tarsus’umuzun başı sağ olsun” şeklinde konuştu.

İşlerinin hizmet olduğunu belirten ve söz verdikleri projeleri birer birer hayata geçirdiklerinin altını çizen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, “Artık anlattığımız, söz verdiğimiz projelerimiz birer birer somutlaşmaya ve hayata geçmeye başladı. Biz hiçbir zaman siyaset yapmadık. Biz icraat yapıyoruz. Biz hizmet yapacağız. Bunu herkes biliyor. Biz şehrimizde ayrım yapmadan, ayırmadan, eşit bir hizmet anlayışıyla çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bunu herkes böyle bilsin. Muhtarların partisi olmaz. Muhtarlar o köyü, o mahalleyi temsil eder. O mahalledeki bütün insanlardan sorumludur. Bizde bütün bir Tarsus’tan sorumluyuz. Bu düşünce ile hareket etmemiz lazım. Tarsus’a hizmette elele gönül gönüle olma zorunluluğumuz vardır. Araya fitne ve fesat sokmaya çalışanlara fırsat vermeyelim. 179 mahalle muhtarımızla beraberiz, elele gönül gönüle hizmet ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Birinci önceliğimiz şehrimizde huzurumuz ve kardeşliğimizdir” dedi.

Makamların gelip geçici olduğuna vurgu yapan Başkan Can, “Bu koltuklar gelip geçicidir. Bu koltuklar hizmet koltuğudur. Cenab-ı Allah kime nasip ederse o gelip oturur. Biz her zaman şunu söylüyoruz. Tarsus’ta bizden fazla daha güzel hizmet edecek olan varsa Cenab-ı Allah ona belediye başkanlığını nasip etsin” ifadesini kullandı.

Başkan Can, daha sonra devam eden çalışmalar ve yapılacak projeler hakkında bilgi verdi.(kaynak:Tarsus Belediyesi)

Paylaş:  Facebook Twitter Google