::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN CAN, ODA BAŞKANLARIYLA TOPLANTI YAPTI

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Berdan 1.Etap içerisindeki Wow kafede oda başkanlarıyla bir araya geldi.
BAŞKAN CAN, ODA BAŞKANLARIYLA TOPLANTI YAPTI
Haber Giriş:
08 Şubat 2019 Cuma 11:33

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Berdan 1.Etap içerisindeki Wow kafede oda başkanlarıyla bir araya geldi.

Tadilatı yapılan ve odalara tahsis edilen eski maliye binasının adı Başkan Can ve oda başkanlarının kararıyla ‘Tarsus Esnaf Odaları’ olarak belirlendi.

Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’taki bütün odaları bir araya getiren bu projenin açılışının Şubat veya Mart ayı içerisinde gerçekleşeceğini söyledi.Başkan Can, ‘’Bu günkü toplantımızın gayesi eski maliye binamızın, odalar birliği binası olarak ihalesine çıkmıştık. Şu anda restorasyon çalışması bitmesi yakın, sizlerle bir araya gelerek hem bu odaların taşınması hem de isminin ne olması ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak için toplandık. Yapmış olduğumuz sohbette Tarsus Esnaf Odaları isminde karar verdik, şimdiden şehrimize, odalarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah 1 ay içerisinde de buranın açılışını sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz. Burası 2 katlı ve içerisinde 350 kişilik konferans salonu olan nezih bir bina oldu. Bu binayı Milli Emlak Müdürlüğünden takas ve trampa işlemleriyle bizlere geçmişti. Şu anda tadilatını yaptığımız eski maliye binamıza siz oda başkanlarımızla odalar taşındığı zaman şehrimizde hem sizi bir araya getirmiş olacağız. Hem de şehrimizde vatandaşlarımızın rahat ulaşabilecekleri yer olarak hizmet verecek. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun. Kemalpaşa sanayi sitesi de belli bir noktaya geldi. Tarsus Belediyesi olarak bizler hiçbir kar gözetmeksizin 155 esnafımıza arsa vermiştik. İnşaatımız tüm hızıyla devam ediyor, oranın yollarını da birkaç ay içinde yaparak yine sizlerle birlikte güzel bir açılış gerçekleştireceğiz. Biz esnaflarımızı daha güzel bir ortamda bir arada taşıyarak şehrimize daha güzel hizmetler yapılmasına vesile olacağız’’ dedi.

Bu projenin çok önemli ve örnek bir proje olduğunu ifade eden Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, emekleri için Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür etti.

Başkan Dinçer, ‘’ Tarsus’ta 17-18 tane odamız var dolayısıyla 15-20 Bin civarında esnaf sanatkara hizmet veren bir kuruluşuz. Tarsus’ta toplu bir yerde güzel bir hizmet versin, Tarsus’taki esnaflar kuruluşlarına gittiklerinde her odayla olan işini tek bir yerde halletsin. Bunu da gerçekleştirdik sağ olsun burada da çok büyük emekler verdiler sayın başkanlarımız. Burada tertemiz, pırıl pırıl hepimiz aynı yerde dolayısıyla burada hizmet çok daha güzel olacak diye düşünüyorum. Aralarda dolmuşlara binip oradan oraya gitmeyeceğiz. Yer de merkezi bir yer her türlü ulaşımı çok rahat. Dolayısıyla bütün hizmetleri vermesinden dolayı ben başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum. Sizlere çok teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.(HABER MERKEZİ)

 

 


 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google