::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Can, polis ve aileleriyle bir araya geldi

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı'nın 172. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında emniyet mensupları ve aileleriyle biraraya gelip, birlikte yemek yedi.
Başkan Can, polis ve aileleriyle bir araya geldi
Haber Giriş:
10 Nisan 2017 Pazartesi 09:06

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında emniyet mensupları ve aileleriyle biraraya gelip, birlikte yemek yedi.

Belediye basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Belediye yemekhanesinde düzenlenen programa Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can,  Emniyet Müdürü Salim Çakan, polis memurları ve aileleri katıldı.

Yenilen yemeğin ardından Kuran-ı Kerim okunup, dualar yapıldı.Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür eden Emniyet Müdürü Salim Çakan, her zaman her konuda kendilerine yardımcı olduklarını söyledi.

Çakan, “Teşkilatımızın kuruluşunun 172. Yıl dönümü sebebi ile çeşitli etkinliklerimiz oluyor. Geçen yılda yapmıştık. Bu yıl değerli başkanımızın katkıları ile bugün yine burada bir aradayız. Bu etkinliğin oluşumunu sağlayan ve Tarsus Belediyesi olarak yanımızda duran bu anlamda değerli destek ve katkılarını gördüğümüz sayın Şevket Can Beyefendi başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Polis Haftası’nı kutlayan Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’un huzuru için gece gündüz çalışan emniyet mensuplarına teşekkür ettiğini belirtti.Başkan Can, “172’ncisini kutladığımız Polis Haftası hepinizin kutlu olsun, mutlu olsun ve umutlu olsun diliyorum. Sayın Emniyet Müdürümüz geldiği günden bugüne kadar değişik etkinlikler yapıyor. Bizde belediye olarak sayın İlçe Emniyet Müdürümüzün yapmış olduğu etkinliklere katkı sunuyoruz. Sayın Emniyet Müdürümüz Köy Şenlikleri adı altında,bugünkü etkinlik gibi çok değişik işlere imza atacak. Huzurlarınızda sayın İlçe Emniyet Müdürüme ve kıymetli eşine şükranlarımı sunuyorum.

Cenab-ı Allah birlikteliğimizi daim etsin, gerçekten emniyet personeli olarak zor ama bu zorluğun yanında bu kutsal görevi yapmak kolay değil. 7/24 çalışan vatan için, huzuru sağlamak için gecesini gündüzüne katan polis teşkilatımızla ve polis memurlarımızla gurur duyuyorum. Bu kutsal görev vatan sevgisi, millet sevgisi, bayrak sevgisi olmasa yapılmayacağını biliyorum. Bütün emniyet güçlerimizin ve silahlı kuvvetlerimizin şahsım olarak, kurumum olarak ve Tarsus halkı olarak her zaman yanınızdayız. Yanınızda olmaya devam edeceğiz. Çünkü biz vatanımız, milletimizi, bayrağımızı ve siz değerli emniyet güçlerimizi yürekten seviyoruz. Bu vesile ile bütün şehitlerimizi, rahmetle, minnetle anıyorum. Cenab-ı Allah mekanlarını cennet eylesin diliyorum. Biz de her ne kadar emniyet gücü olmasakta belediyecilikte dokunmaktır, hissetmektir, yaşamaktır. Bizler de 7/24 sizler gibi görev yapıyoruz ve bu görevi yapmamızda şahsım olarak beni her zaman destekleyen ve her zaman desteğini hissettiğim eşime teşekkür ediyorum.

Gerçekten bu görev kutsal bir görev Cenab-ı Allah bu kutsal görevi en güzel şekilde bize yapmayı nasip etsin” ” şeklinde konuştu.Konuşmaların ardından yerel sanatçılar mini bir konser verirken, çocuklar için yapılan sihirbaz gösterileri programa renk kattı.

Polisler ve aileleri Başkan Can’a düzenlenen güzel etkinlik için teşekkür etti.(Kaynak:Tarsus Belediyesi)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29