::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN CAN, SAĞLIKLI MAHALLESİ'NDE COŞKUYLA KARŞILANDI

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, kırsal mahallelerde bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.
BAŞKAN CAN, SAĞLIKLI MAHALLESİ'NDE COŞKUYLA KARŞILANDI
Haber Giriş:
03 Aralık 2018 Pazartesi 10:20

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, kırsal mahallelerde bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. 

Sağlıklı Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Toroslar Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ve Mersin Milletvekili Baki Şimşek’in yanı sıra oda,  dernek başkanları ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan Sağlıklı Mahallesi Muhtarı Mustafa Melemen, hizmetler için teşekkür etti.

Melemen “Göreve geldiği günden bugüne kadar bizleri hiçbir zaman geri çevirmeyen ve acılarımızda mutluluğumuzda yanımızda olan değerli Başkanımız Şevket Can’a teşekkür ediyorum. Allah yolunu ve bahtını açık etsin” dedi.

Daha sonra söz alan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Belediyesi olarak yaptıkları ve yapacakları hizmetler konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Örnek ve üretken belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Başkan Can, “Biz birliğin adresiyiz. Biz kardeşliğin adresiyiz. Biz huzurun adresiyiz. Biz hizmetin adresiyiz. Bizim görevimiz şehrimizde sadece yol yapmak, park yapmak değildir. Şehrimizde yaşayan bütün insanlarımızı kucaklayarak hizmet yapıyoruz. Çıraklığını yapmadığınız bir işin ustalığını yapamazsınız. Biz bu işin çıraklığından geliyoruz. 21 yıllık belediyeciliğimiz var. Köylerimizde ve mahallelerimizde alın terimiz var, emeğimiz var. Biz Tarsus’umuzu seviyoruz ve hizmet etmekten de onur duyuyoruz. 1994 yılından bugüne kadar sizler bizlere alıştınız, bizler sizlere alıştık. Bizler hizmete alıştık. Tarsus gibi 54 ilden büyük bir ilçe amatörlere teslim edilemez. Tarsus Belediyesi işi bilmeyenlere teslim edilemez. Bizde Allah’a çok şükür tecrübe de var ve uzmanlık alanımız belediyeciliktir. 1994 yılından bugüne kadar şehrimize hizmet edenlerden Rabbim razı olsun. Bizim kaldığımız yerden devam etmemiz lazım. Sizlerin duası ve desteğiyle hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah” dedi.

Sağlıklı Mahallesi’nin sorunlarını çözüm noktasında çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Can, “Sağlıklı mahallemizin su sıkıntısı var biliyorum. Bu köyümüzde iki adet içme suyu kaynağı bulunmaktadır. Güzeloluk ve okul civarındaki içme suyu sondajı. Yazın su azalmasından dolayı Çatalçeşme ve Kırkgöz kaynaklarından beslenen Yenihan’dan ilave su verilmektedir. Su sıkıntısını çözmek için Sağlıklı, Kurbanlı ve Eskişehir’de sondaj etüd çalışmaları başladı. Muhtarımızdan da ricamız köyümüzde sulama kooperatifi kurulduğu zaman bu su sıkıntısının azalacağına inanıyorum. Bu konuda muhtarımın yanındayım üzerimize ne düşerse de yapmaya hazırım” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Mersin Toroslar Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Adayı Hamit Tuna, Belediye Başkanı Şevket Can’ın Tarsus’a çok değer kattığını ifade etti.

Başkan Tuna, “Tarsus’u Şevket Başkan zaten almış götürmüş. Aylardır birlikte program yapıyoruz. İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla Tarsus’a değer katmış bir başkanımız. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Son olarak söz alan Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Belediye Başkanı Şevket Can’a yaptığı hizmetler için teşekkür etti.

Program sonunda Başkan Can ve protokol üyeleri mahalle çocuklarına top dağıtarak sevindirdiler.(kaynak:Tarsus Belediyesi)

 

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google