::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN CAN ''TARSUSLU HEMŞERİLERİMİZ KARARINI VERMİŞ ŞEVKET CAN DİYOR''

Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkanı Adayı Şevket Can, seçim kampanyasına son sürat devam ediyor
BAŞKAN CAN ''TARSUSLU HEMŞERİLERİMİZ KARARINI VERMİŞ ŞEVKET CAN DİYOR''
Haber Giriş:
26 Mart 2019 Salı 09:14

Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkanı Adayı Şevket Can, seçim kampanyasına son sürat devam ediyor.

Yeni Mahalle’deki mitinge katılan Başkan Can burada coşkulu kalabalığa konuştu.

24 Mart Pazar günü’de hız kesmeyen Başkan Can, gün içi değişik etkinliklere katıldıktan sonra Öğretmenler mahallesinde ve Akdeniz Sitesinde vatandaşlarla bir araya geldi.5 yıl boyunca şehri birlikte yönetim ilkesiyle yönettiklerinin altını çizen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, yaptığı ve yapacağı hizmetlerden bahsetti.

Başkan Can, “Biz her zaman kardeşlik ve birlik beraberliği ilke edinerek ayırmadan, ayırt etmeden her mahallemize projeler geliştirdik. Her mahalle de anket çalışmaları neticesinde o mahallenin ihtiyacına uygun projeler geliştirdik. Yeni Mahalle neyse, Fahrettin Paşa o dedik, Kavaklı neyse Barbaros o dedik. Bizim tek isteğimiz şehrimizde yakaladığımız huzur ve kardeşlik ortamının devam etmesidir. Kim ne konuşursa konuşsun bizler 5 yılda yaptığımız hizmetlerimizi biliyoruz. Hepsinin arkasındayız. Bizi eleştirenler yaptığımız hizmetleri bilmeyenlerdir. Tarsus’u tanımayanlardır. Yalan ve iftiralarla bize hakaret edenler seviyeyi çok düşürdü. Bizim bildiğimiz şeyler var ama biz konuşmuyoruz. 6 gün sonra bunlar zaten gidici. Sonra bizi tebrik etmeye gelirler. Bizler Cumhur İttifakının adaylarıyız. Mersin’de Hamit Tuna başkanım, Tarsus’ta ben. Yeni dönemde iktidarında gücünü arkamıza alarak Tarsus’u hem ekonomik olarak hem de istihdam anlamında ayağa kaldıracağız. Bu fırsatı çok iyi değerlendireceğiz. Bildiğiniz gibi halihazırda iktidarımızın şehrimizde devam eden birçok hizmeti var. Bunlar bittiği zaman Tarsus’un çehresi değişecek. Hakkımızda hayırlıysa Rabbim belediye başkanlığını bizlere nasip etsin ve 31 Mart akşamını da bayram yaptırsın. Sandık başına gittiğinizde sizlere 3 pusula verilecek. Birinci pusula belediye meclis üyeliği, ikinci pusula Tarsus Belediye Başkanlığı, üçüncü pusula Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı. Ak Partili ve Milliyetçi Hareket Partili vatandaşlarımız 3 Hilale mührünüzü basacaksınız. Ama bu bize yetmez. Biz diğer partilere de gönül vermiş vatandaşlarımızın oylarına talibiz. Çünkü biz hizmet yaptık. Elini vicdanına koyan tüm hemşerilerim oyunu bizden yana kullanacaktır” şeklinde konuştu.(HBER MERKEZİ)

 

 

 


 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google