::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Can Zabıta Haftasını Kutladı

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Zabıta Teşkilatı'nın 191.'nci yıldönümü nedeniyle zabıtaların haftalarını kutladı
Başkan Can Zabıta Haftasını Kutladı
Haber Giriş:
06 Eylül 2017 Çarşamba 12:23

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Zabıta Teşkilatı’nın 191.’nci yıldönümü nedeniyle  zabıtaların haftalarını kutladı.

Zabıta Müdürü Mustafa Ramazan Gözener ile zabıta memurlarını makamında kabul eden Belediye Başkanı Şevket Can,  Zabıta teşkilatının, Zabıta Haftasını kutladığını ve başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Vatandaş odaklı çalışan zabıtaların aldıkları sorumlulukları layıkıyla yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, vatandaşın memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini belirtti.

Vatandaşların rahatı için görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını ifade eden Başkan Can, ‘’ 1-7 Eylül tarihlerini her yıl Zabıta Haftası olarak kutluyoruz.1826 yılında Osmanlı döneminde kurulan Zabıta teşkilatı, 191 yıldır halkımıza hizmet veriyor. Zabıta arkadaşlarımız, belediye adına şehrimizdeki vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla birlikte büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Bu özveri ve duyarlılığın artarak devam edeceğini ümit ediyorum. Kısıtlı personellerle görevinizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsunuz.  Bizde vatandaş memnuniyeti her şeyden önce gelir. Barış içerisinde, huzur içerisinde vatandaşla sıcak ve sağlıklı bir diyalog içerisinde çalışmalar temenni ediyorum. Bugüne kadar ki gayretli çalışmalarınız için teşekkür ediyoruz daha üstün başarılar diliyoruz. Hepinizin Zabıta Haftası kutlu olsun” dedi.

Zabıta Müdürü Mustafa Ramazan Gözener ise, Başkan Can’a verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.(kaynak:Tarsus Belediyesi)

Paylaş:  Facebook Twitter Google