::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“BAŞKAN DEDE GÜLTAK”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Mersin'de bir ilk olan “Hoş Geldin Bebek” projesi ile ailelerin gönlüne dokunmaya, yeni bebek sahibi olan anne ve babaların heyecanını paylaşmaya devam ediyor
“BAŞKAN DEDE GÜLTAK”
Haber Giriş:
14 Ocak 2020 Salı 09:51

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Mersin’de bir ilk olan “Hoş Geldin Bebek” projesi ile ailelerin gönlüne dokunmaya, yeni bebek sahibi olan anne ve babaların heyecanını paylaşmaya devam ediyor.

Başkan Gültak; 11 yılın ardından çocuk sahibi olan Duygu ve Aykut Pırlak çiftini ziyaret etti, mutluluklarına ortak oldu. Pırlak Çifti de; “Çocuğumuzun bir tane daha dedesi oldu’ dediler; mutluluklarını paylaşan Gültak’a teşekkür ettiler.

Ailenin; ‘Sadullah İlker’ adını verdiği henüz 12 günlük minik bebeği, “Arkadaş, dünyaya hoş geldin” diyerek selamlayan Başkan Gültak, ardından bebeği kucağına aldı ve bir süre sevdi. Başkan Gültak’ın, en mutlu anlarında kendilerini ziyareti ve Hoş Geldin Bebek Projesi’nden duydukları memnuniyeti dile getiren Pırlak çifti de; “Çocuğumuzun bir tane daha dedesi oldu” cümlesiyle, Başkan Gültak’a teşekkürlerini dile getirdi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google