::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Dinçer'den Ahde vefa örneği

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, kendisinin de doğup büyüdüğü ve 1975 yılında mezun olduğu kent merkezine 60 km uzaklıkta, Bolkar dağlarının zirvesinde 1600 rakımlı tepede kurulu Arslanköy İlköğretim Okulunda öğrenim gören 10'u ana sınıfı olmak üzere 75 öğrenciye oyuncak ve kırtasiye; okula da bilgisayar yardımında bulundu. Dinçer ayrıca mezun olduğu okulda kendine okumayı ve insanlığı öğreten, bugünlere gelmesinde en büyük emeğin sahibi olarak isimlendirdiği emekli ilkokul öğretmeni İsmail Kılınç'a plaket taktim etti.
Başkan Dinçer'den Ahde vefa örneği
Haber Giriş:
06 Ekim 2018 Cumartesi 14:43

yılında mezun olduğu kent merkezine 60 km uzaklıkta, Bolkar dağlarının zirvesinde 1600 rakımlı tepede kurulu Arslanköy İlköğretim Okulunda öğrenim gören 10’u ana sınıfı  olmak üzere 75 öğrenciye oyuncak ve  kırtasiye; okula da bilgisayar yardımında bulundu. Dinçer ayrıca mezun olduğu okulda kendine okumayı ve insanlığı öğreten, bugünlere gelmesinde en büyük emeğin sahibi olarak isimlendirdiği emekli ilkokul öğretmeni İsmail Kılınç’a plaket taktim etti.

 

Başkan Dinçer; Arslanköy ilköğretim okulunda öğrenim gören çocuklara kırtasiye malzemesi ve oyuncaklardan oluşan hediyelerinin dağıtımı öncesi; aynı köyde yaşayan ve kendisini ilkokulda okutan emekli ilkokul öğretmeni İsmail Kılınç’la birlikte Okul Müdürü Behçettin Yedigöz’ü ziyaret etti. Ziyarette kendisinin de 1975 yılında bu okuldan mezun olduğunu dile getiren Başkan Dinçer, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması adına köy okullarında eğitim gören öğrencilerle şehirde veya büyükşehirde okuyanların aynı olanaklara sahip olması gerektiğini söyledi. (kaynak:Mesob)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29