::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Dinçer'den Toroslar Kaymakamı Şahin'e ziyaret

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin'e nezaket ziyaretinde bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.
Başkan Dinçer'den Toroslar Kaymakamı Şahin'e ziyaret
Haber Giriş:
26 Ocak 2017 Perşembe 18:00

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin’e nezaket ziyaretinde bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Birliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre Başkan Dinçer; Toroslar İlçe Emniyet Müdürü Abubekir Fil’inde hazır bulunduğu ziyarette,  Mersin Vali Yardımcılığı döneminde sıkı işbirliği içerisinde bulundukları Ahmet Hikmet Şahin’in Toroslar ilçe Kaymakamlığına atanmasını esnaf teşkilatı olarak sevinçle karşıladıklarını ifade etti. Dinçer, “ Geçmişte de yakından tanıma fırsatı bulduğum ve iç içe çalışmaktan büyük gurur duyduğum, sadece esnaf teşkilatı değil tüm STK’lara sıcak bir ilgiyle yaklaşan ve sorunların çözümünde ortak akılda buluşan özverili ve çalışkan devlet adamı Sayın Vali Yardımcımız Ahmet Hikmet Şahin’e hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin’de Başkan Dinçer tarafından gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Ülkemiz ekonomisin bel kemiği, büyümenin fidanlığı esnaf sanatkarlarımızın sorun ve beklentilerine yönelik çalışmalarımızı  esnafımızın bağlı bulunduğu çatı kuruluşu Esnaf Odaları Birliği ve onun sevgili başkanı Talat Dinçer’le birlikte bundan sonra da sürdürme gayreti içerisinde olacağız. Esnaf teşkilatımızı ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu

Paylaş:  Facebook Twitter Google