::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Ege,Cizrespor maçında yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı

Tarsus İdmanyurdu Spor Kulübü başkanı Av.Önder Ege, takımın zorlu deplasmanda 70 dakika 10 kişi oynadığı maçta Cizrespor'u 2-1 yendiğini hatırlatarak,''Maç içinde ve maç sonunda yaşanan saha içi ve saha dışı olayları ne yazık ki camiamız tarafından kabul görmemektedir.''dedi.
Başkan Ege,Cizrespor maçında yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı
Haber Giriş:
27 Mart 2018 Salı 09:25

Tarsus İdmanyurdu Spor Kulübü başkanı Av.Önder Ege, takımın zorlu deplasmanda 70 dakika 10 kişi oynadığı maçta Cizrespor’u 2-1 yendiğini hatırlatarak,’’Maç içinde ve maç sonunda yaşanan saha içi ve saha dışı olayları ne yazık ki camiamız tarafından kabul görmemektedir.’’dedi.

Başkan Ege ‘’ Böyle bir maçta alınan galibiyetten dolayı mutluyuz.’’dedi.Maçın neredeyse genelinde sahada 10 kişi oynayan takımın Şampiyonluğu ne kadar çok istediğini Tüm Türkiye’nin gördüğünü dile getiren başkanımız ‘’ Yaşanan olaylardan dolayı,hakkını helal etmediğini ‘’söyledi.

Başkan Önder Ege ‘’ Maça iyi başladık. Kaptanımız Ferhat Duman’ın girdiği pozisyon sonrası yediği kırmızı kart ile maçın 16.dakikasından sonra 10 kişi oynamak zorunda kaldık. Eğer 11 kişi ile mücadele etseydik bu skor daha farklı şekilde olabilirdi. Futbolcularımız ve teknik ekibimizin emeğine sağlık. Yolumuza devam ediyoruz’’dedi.

İlk yarının sona ermesiyle birlikte soyunma odasında oyuncularımıza saldıran kişilerin olduğunu anlatan Başkanımız Önder Ege’’ Devre arasında oyuncumuz Yılmaz Can’a fiili bir saldırı olmuştur. Akredite kartı olan bir şahıs oyuncumuza saldırmıştır. Hocamız Özcan Kızıltan’a yapılanı ise tüm ülke Devletin kanalında izlemiştir. Biz ülkemiz topraklarında bir maç oynadığımızı biliyoruz. Maçın ardından oyuncularımız uzun süre stadyumda bekletilmiştir. Saha dışı olayları önleyen Emniyet Kuvvetlerine şükranlarımızı borçluyuz. Türkiye Futbol Federasyonumuzu göreve davet ediyorum. Kafilemiz şuan Emniyet Kuvvetleri eşliğinde Cizre’den çıkıyorlar. Bizim gösterdiğimiz misafir perverliğimizi ne yazık ki ,Cizre'de göremedik.’’ifadelerini kullandı.(kaynak:Tarsus İdmanyurdu Kulübü)

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU
SPOR

09 Nisan 2023 Pazar 13:26

LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, emin adımlarla ilerleyerek ligi şampiyon olarak tamamladı
13:26
MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95
SPOR

26 Mart 2023 Pazar 17:12

MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95

17:12
MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87
SPOR

27 Kasım 2022 Pazar 19:07

MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87

19:07