::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Kaya'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, '' Cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazan şehitlerimizi ve gazilerimizi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.'' dedi.
Başkan Kaya'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Haber Giriş:
16 Temmuz 2018 Pazartesi 09:20

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, " Cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazan şehitlerimizi ve gazilerimizi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde saygı, minnet ve şükranla anıyoruz." dedi.

Başkan Murat Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi:‘’Laik Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin, hukuk devletimizin karşı karşıya bırakıldığı en hain darbe girişimi  15 Temmuz halkımızın engin sağduyusu, mücadelesi ve azmiyle sonuçsuz kalmıştır. Binlerce yıldır bu coğrafyada çok fazla yıkımlar yaşamış olsakta, her seferinde vatanımıza en güzel şekilde sahip çıktık. Tanklara tüfeklere karşı bir ve beraber olmanın verdiği güçle dimdik durduk.

15 Temmuz’da şehit ve gazi olan vatan evlatlarımızın hepsine şükran borçlu olduğumuzu unutmamamız gerektiği gibi hain darbe girişimini de asla unutmayacağız . Özel sektör olarak, ülkemiz ve milletimiz için daha büyük bir azimle çalışacak ve Türkiye’yi büyük hedeflerine taşıyacağız. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hâkimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözünü hep aklımızda tutarak; ülkemiz için durmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Yeter ki birlik ve beraberliğimizin kıymetini aklımızdan çıkarmayarak omuz omuza verelim. Yeter ki birbirimizi sevelim, birbirimize inanıp, güvenelim.Demokrasi zaferine öncülük eden başta Türk Halkına, Türk Basınına, Türk Polis Teşkilatına Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gerçek mensuplarını gösterdikleri birlik , beraberlik ve kararlı duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz."(kaynak:Tarsus Ticaret Borsası)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google