::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN KAYA VE EKİNCİOĞLU'NDAN 1 MAYIS KUTLAMASI

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, ile Meclis başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladı.
BAŞKAN KAYA VE EKİNCİOĞLU'NDAN 1 MAYIS KUTLAMASI
Haber Giriş:
01 Mayıs 2019 Çarşamba 13:02

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, ile Meclis başkanı  İsmail Hakkı Ekincioğlu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladı.

Başkan Kaya Büyüyen Türkiye’nin ekonomisinin ardında işçilerin ve emekçilerin yer aldığını belirterek, Türkiye’nin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde işçi ve emekçilerin alın teri ve emeği bulunduğunu belirtti.

Başkan Murat Kaya, mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘’Ülkemizin kalkınması ve ekonomimizin güçlenmesindeki harcın suyu işçi ve emekçilerimizin alın teridir. Güçlü Türkiye'nin temelleri için İşçinin ve emekçinin üretim için akıttığı alın teri, rahmetinden şüphe duymayacağımız en bereketli yağmurdur. Bu nedenledir ki; bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz.

Ülkemizin en değerli sermayesi olan işçilerimizin, emekçilerimizin hak ettikleri yaşam standartlarına kavuşmaları, sosyal adaleti sağlayacağı gibi, birçok toplumsal sorunun ortadan kaldırılmasına da yardımcı olacaktır.

Ülkemizin büyümesi, ilerlemesi ve hedeflerine ulaşmasında, emek ve alın terleriyle önemli pay sahibi olan yaşama emek veren herkese sağlık, mutluluk ve başarı diler,1  Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü en içten duygularımla kutlarım.

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu ; bütün çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlarken, yayımladığı mesajda "Tüm emekçilere refah, sağlık ve mutluluk temenni ediyorum" dedi.

Ekincioğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajında şu ifadelere yer verdi: "İşçi ve işveren çalışma hayatının birbirine bağlı iki zincir halkasıdır. Emeğin ve alın terinin kutsallığına inanan bizler, bu halka da işverenin üretimini, üretimin bereketini işçisi ve emekçisi ile sağlamaktadır. Emekçilerimizin hakları ve emekleri, hepimizin üzerinde titizlikle durması gereken ve her zaman saygı göstermek zorunda olduğumuz değerlerdir.

Bu duygularla çalışan , üreten Türkiye 'nin aydınlık geleceğine büyük katkılar koyan bütün çalışanlarımızın , 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik eder ve kutlarım."(HABER MERKEZİ)

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29