::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Koçak, Çukurova Fuarcılık A.Ş. yönetim kurulu üyeliğine yeniden seçildi

Tarsus Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Ruhi Koçak'ın, Çukurova Fuarcılık A.Ş. yönetim kurulu üyeliğine yeniden seçildiği bildirildi.
Başkan Koçak, Çukurova Fuarcılık A.Ş. yönetim kurulu üyeliğine yeniden seçildi
Haber Giriş:
20 Şubat 2017 Pazartesi 07:53

Tarsus Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Ruhi Koçak’ın, Çukurova Fuarcılık A.Ş. yönetim kurulu üyeliğine yeniden seçildiği bildirildi.

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan yazılı açıklama şöyle:

‘’Odamızın da ortağı bulunduğu Çukurova Fuarcılık A.Ş. Genel Kurul Toplantısı 16 Şubat 2017 Perşembe günü Adana’da gerçekleştirilmiştir.Genel Kurulun Divan Başkanlığı görevini Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak üstlenmiştir.

Görev sürelerinin dolması dolayısıyla, yeniden yapılan Yönetim Kurulu üyelikleri seçiminde, Başkanımız H.Ruhi Koçak yeniden Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlendirilmiş bulunmaktadır.

Genel Kurul sonrası ise Adana İnşaat, Dekorasyon, Tadilat, Yenileme ve Teknoloji Fuarının açılışına katılan Yönetim Kurulu Başkanımız fuarda yer alan firmalarımıza başarı dileklerinde bulunmuştur.Fuarı gezen heyetler içerisinde bulunan, Lübnan’ın Ankara Büyükelçisi Mansour Abdullah’la görüşen Başkan H.Ruhi Koçak, Turizm ve Ticaret alanlarında işbirliği yapılmasını kararlaştırmışlardır.’’

Paylaş:  Facebook Twitter Google