::
19 Mart 2024 Salı

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Kocamaz'a Hizmette 22. Yıl Özel Ödülü

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 3. Altın Palmiye Ödülleri Töreni'nde ‘Hizmette 22. Yıl Özel Ödülü' aldı.
Başkan Kocamaz'a Hizmette 22. Yıl Özel Ödülü
Haber Giriş:
12 Mayıs 2016 Perşembe 12:14

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 3. Altın Palmiye Ödülleri Töreni’nde ‘Hizmette 22. Yıl Özel Ödülü’ aldı.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre  bu sene üçüncüsü düzenlenen törende kültür, sanat, sinema ve spor dallarında verilen ödüller sahiplerini buldu.

Sunuculuğunu Şebnem Schaefer ve Cem Kılıç’ın yaptığı gece, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin’de gerçekleştirilen bu tarz büyük etkinliklerin önemini belirterek, “Mersin, tarihin derinliklerinden günümüze insanlık tarihiyle yaşıt birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, birçok kültürel değere sahip Akdeniz’in incisi, yeryüzünün cenneti bir kent. Belki bugüne kadar hak ettiğince ulusal medyada ve dünya platformunda yerini alamadı. Ama ben inanıyorum ki planlanan hizmetlerle ve bu tür organizasyonlarla Mersin er ya da geç hak ettiği değeri alacak” dedi.

Hizmette 22. Yıl Özel Ödülü’nü Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Başkanı Oğuz Tongsir’in elinden alan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Biz burada doğduk, burada büyüdük. Ömrümüz burada geçti, ekmeğimizi burada kazandık. Mersin’in havasını soluduk, suyunu içtik ve bugünlere geldik. Bizim gayemiz Mersin’i bir adım daha nasıl ileriye götürürüz. Bunun için çabalıyoruz. Dolayısıyla vatandaşımızın bir teşekkürü, bir ‘Allah razı olsun’ sözü bizim için en büyük ödüldür. Ama ‘Marifet iltifata tabidir’ derler. Bu ödül için de Sayın Delibaş ve ekibine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür ödüllere layık olmak gayretinde olacağız” dedi.

Birçok ünlü simanın yer aldığı gecede Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Mehmet Ali Erbil, Komedyen Yavuz Seçkin, İzzet Yıldızhan, Tuğba Özerk, Doğuş, Oyuncu Erkan Petekkaya, Eski Futbolcu ve Teknik Direktör Gheorghe Hagi, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural yer aldı.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
BUGÜN ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. SENE-İ DEVRİYESİ
GÜNCEL

18 Mart 2024 Pazartesi 08:49

BUGÜN ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. SENE-İ DEVRİYESİ

Bugün 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109.yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü
08:49
DR. LEVENT UYSAL MHP MYK ASİL ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ
GÜNCEL

17 Mart 2024 Pazar 21:32

DR. LEVENT UYSAL MHP MYK ASİL ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

Hemşehrimiz MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal 75 kişilik Merkez Yürütme Kurulu(MYK) asil listesinde yer aldı
21:32
ATATÜRK'ÜN TARSUS'A GELİŞİNİN 101. YILI COŞKUYLA KUTLANDI
GÜNCEL

17 Mart 2024 Pazar 15:51

ATATÜRK'ÜN TARSUS'A GELİŞİNİN 101. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 17 Mart 1923 günü gerçekleştirdiği ziyaretin 101'inci yıl dönümü Tarsus'ta coşkuyla kutlandı
15:51
BÜYÜKŞEHİR'DEN TARSUS'A 2 YENİ HİZMET
GÜNCEL

14 Mart 2024 Perşembe 09:08

BÜYÜKŞEHİR'DEN TARSUS'A 2 YENİ HİZMET

Vahap Seçer, ‘Doğu Ova Çiçekli Grubu Mahalleleri İçme Suyu İsale, Terfi, Şebeke Hattı ile 100. Yıl Atatürk Çocuk Gelişim Merkezi Açılış Töreni'ne katıldı
09:08
BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKI İLE İFTAR YAPTI
09:02