::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Kurnaz güven tazeledi

Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şube kongresinde Ömer Kurnaz üyelerden güven oyu alarak yeniden başkanlığa seçildi.
Başkan Kurnaz güven tazeledi
Haber Giriş:
12 Mart 2018 Pazartesi 07:24

Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şubesinin 11.olağan genel kurulu yapıldı.

Aşiyan Düğün  Salonunda yapılan ve tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut başkan Ömer Kurnaz yeniden başkanlığa seçildi.Kurnaz’ın başkanlığında yeni yönetim kurulunda  Arif Kılıç, Recep Koyuncu, Bilal Zıvdır ve İsa Çelik yer aldı.

Kongreye Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Çamlıyayla Belediye başkanı İsmail Tepebağlı,MHP Tarsus ilçe başkanı Ertuğrul Bodur, Türkiye Emekliler Derneğinin genel başkanı başkanı Kazım Ergül ve yönetim kurulu üyeleri, Tarsus’taki oda ve dernek başkanları, muhtarlar ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Kongrenin açılışından önce MHP Tarsus ilçe başkanı Ertuğrul Bodur,Kur’an-ı kerim tilaveti yaparak,dua yaptı.Türkiye Emekliler Derneği genel mali sekreteri ve Tarsus şube başkanı Ömer Kurnaz’ın açılış konuşmasının ardından Kongrede divan başkanlığına  Türkiye Emekliler Derneğinin genel başkanı başkanı Kazım Ergül seçildi.

Ergül’ün yardımcılıklarına ise genel başkan yardımcıları Gazi Aykırı, Recep Orhan,Arif Yıldız,katipliklere ise İbrahim Gür,İbrahim Tezcan seçildi.

Açılıştan sonra saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı okundu.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can kongrede Ömer Kurnaz ve yönetimi hiçbir etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayarak, katılım sağlamışlardır. Allah razı olsun.Ben de emekli çocuğuyum. İçinizden biriyim, Sizlerin  bir evladıyım, sizlerin kardeşiyim. Emeklilerle ilgili toplu konut proje çalışmasını başlattım. Mimarımız çalışmaya başladı. İnşallah bu yılın içinde hep birlikte evi olmayan hemşehrilerimizi evlendireceğiz. Tarsus’ta evlenmeyen kimse kalmayacak sloganıyla toplu konut projesine giriyoruz. Tarsus Belediyesi olarak 4.toplu konut projesini hayata geçireceğiz.

 

 

Bu yıl içinde TOKİ’den daha ucuza daha konforlu toplu konut yapacağız. Bu başlangıç bu projenin temelini attıktan sonra ikinci hedefimde Mevut Fevzi Çakmak İşgem’in olduğu yere de 900 toplu konut yapacağım. Üçüncüsü Mütaahitlerin girmediği yere mahallelere toplu konut adı altında girmek ve Tarsus’ta huzurumuzun ve kardeşliğimizin devam etmesi. Bizim belediye olarak siyaset değil, hizmet yapıyoruz.

Bizim hizmette sıkıntımız yok. Birinci önceliğimiz huzurumuzun ve kardeşliğimizin devam etmesidir. Huzurun olmadığı yerde hiç bir şey yaramaz. Ömer kurnaz’a tekrar  hayırlı olsun.’’

Türkiye Emekliler Derneğinin genel başkanı Kazım Ergül, kongrede yaptığı konuşmadaŞunları kaydetti:

‘’Gönlümüzün en güzel yerinde yerini bulmuş, bu genç dinamik, çalışkan belediye başkanımız Şevket Can’ın yolu açık olsun, başarılar diliyoruz. Katılımları için teşekkür ediyoruz.Türkiye Sevdamız var her göreve hazırız. Hiç kimse emeklilerimizi yaşı yetmiş işi bitmiş olarak görmesin. Mehmetçik bugün Afrin’de canı pahasına mücadele ediyor.Bizde  Her türlü göreve hazırız. Canımız vermeye hazırız.canımız feda olsun bu ülkeye..’

Başkan Ömer Kurnaz, kongrede yaptığı konuşmada, ‘’1993 yılında derneğimizi kurduk. Bir tuvaleti restore edip dernek binası yaparak hizmete başladık. Bugün yaptıklarımız ortada.. Ankara’da enel merkezde sesiniz olduk. Her hizmet emekliye helal olsun. Hizmetlerimiz yeni dönemde de Tarsus’ta ve Ankara’da devam edecektir. Derneğimizi ve emeklilerin haklarını savunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Seçim sonunda Ömer kurnaz başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Arif Kılınç, Bilal  Zıvdır, Recep Koyuncu, İsa Çelik

Denetim kurulu: Hikmet Aydoğan,Murat Talaş ve Muhammet Esen,

Yedek Yönetim kurlu üyeliklerine ise Mustafa Elvan,Esabil Paçal,Mahmut Şimşek,Ali Can Öz ve Necati Deli aslan seçildi.

Kongrede  Türkiye Emekliler Derneği genel başkanı başkanı Kazım Ergül emeklilerle tek etek ilgelenirken,onalrla sohbet ederek,bol bol fotoğraf çektirdi.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google