::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN KURNAZ'DAN JANDARMA KOMUTANI BOYACIOĞLU İLE MÜDÜR METİN'E ZİYARET

Türkiye Emekliler Derrneği (TÜED) Genel merkez Mali sekreteri ve Tarsus Şube başkanı Ömer Kurnaz, Jandarma komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu ile Milli Eğitim müdür Mehmet Metin'i ziyaret etti
BAŞKAN KURNAZ'DAN JANDARMA KOMUTANI BOYACIOĞLU İLE MÜDÜR METİN'E ZİYARET
Haber Giriş:
24 Ekim 2019 Perşembe 11:02

Türkiye Emekliler Derrneği (TÜED) Genel merkez Mali sekreteri ve Tarsus Şube başkanı Ömer Kurnaz, Jandarma komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu ile Milli Eğitim müdür Mehmet Metin’i  ziyaret etti

Kurnaz,beraberinde yönetim kurulu üyeleri Arif Kılınç, Bilal Zıvdır, Recep Koyuncu ve Muhammet Esen ile birlikte ilk olarak   Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu’nu ziyaret etti.

Kurnaz, Jandarma komutanlığının bulunduğu mahallenin İsmetpaşa mahallesine dahil olduğunu ve kendisinin de burada bir dönem azalık, 4 dönem muhtarlıkla birlikte 5 dönem muhtarlıkta görev yaptığını belirterek, daha sonra Emekliler Derneği Tarsus şubesini kurduğunu ve  şu anda TÜED Tarsus şube başkanlığının yanı sıra Ankara’da genel merkezde görev aldığını söyledi. Yüzbaşı Boyacıoğlu’nu kutlayarak “Her Türk asker doğar. Biz Türk milleti olarak her zaman askerimizin, polisimizin, devletimizin yanındayız. Size görevinizde başarılar dilerim” dedi.

MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

TÜED Genel merkez Mali sekreteri ve Tarsus Şube başkanı Ömer Kurnaz, daha  sonra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin’ imakamında ziyaret etti. Tarsus ilçe yönetimi ile birlikte gerçekleşen ziyarette, Kurnaz, Metin’i kutlayarak “Milli Eğitim ve eğitim camiası çok önemli bir kurum.  Öğrenmenin yaşı yoktur dedikleri gibi, siz değerli eğitimciler insanlara en iyi eğitimi vermeye çalışıyorsunuz. Bu görevinizde başarıyı olduğunuzu biliyorum ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google