::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Pamuk hizmetleri yerinde denetledi

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Bekirde, Civanyayla, Karaduvar,Yenimahalle ve Özgürlük Mahallesi'nde yapımına başlanan spor tesislerini yerinde inceleyerek,''Tesislerin biran önce tamamlanıp vatandaşlarımızın hizmetine sunulması için yoğun tempoda çalışıyoruz'' dedi
Başkan Pamuk hizmetleri yerinde denetledi
Haber Giriş:
10 Ağustos 2017 Perşembe 20:13

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Bekirde, Civanyayla, Karaduvar,Yenimahalle ve Özgürlük Mahallesi'nde yapımına başlanan spor tesislerini yerinde inceleyerek,"Tesislerin biran önce tamamlanıp vatandaşlarımızın hizmetine sunulması için yoğun tempoda çalışıyoruz" dedi.

 

Sağlıklı nesiller ve sporcular yetişmesi amacıyla spor yatırımlarına önem veren Akdeniz Belediyesi, ilçenin dört bir yanında spora yaptığı hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Özellikle gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan korumak, onları spora teşvik etmek için yapılan tesislere yenileri ekleniyor. İlçe sınırları içerisinde Bekirde, Civanyayla, Karaduvar,Yenimahalle ve Özgürlük Mahallesi'nde bulunan mahallelerde yapımı devam eden spor  tesisleri tamamlanarak, yüzlerce çocuk ve gencin spor yapmasına olanak sağlanması amaçlanıyor.  

'Geleceğin sporcuları Akdeniz'den çıkacak'

Akdeniz Belediyesi olarak gençlerin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesini sağlamak ve onları özellikle madde bağımlılığı gibi alışkanlıklardan uzak tutmak için bir çok proje gerçekleştirdiklerini ifade eden Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, "Sokağın zararlı etkilerinden uzak tutmanın en etkin yollarından birisi gençleri spora yönlendirmektir. Bu amaç doğrultusunda, mevcut spor sahalarına yenilerini ekleyerek gençlerimize  yeni spor tesislerini kazandırmaya devam ediyoruz.Yapımına başladığımız Bekirde, Civanyayla, Karaduvar,Yenimahalle ve Özgürlük Mahalleri'nde ki spor tesislerimizde sona gelinmiş durumda. İnanıyorum ki, bu sahalardan geleceğin başarılı sporcuları yetişecektir" diye konuştu.

 

'Akdeniz'de park sayıları artıyor'

Spor sahaları sayısını artırmak için 5 mahallede spor tesisi yapımı gerçekleştiren Akdeniz Belediyesi, Park ve Yeşil alan sayısını artırmak için de mahallelerde yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü peyzaj mimarlarınca projelendirilen ve mahallelerde yapımına başlanan yeni parklardan biri Karaduvar Mahallesinde bulunuyor. Yapımı kısa zamanda tamamlanacak parkta; çocuk oyun grupları, kamelya yer alacak ve vatandaşların spor yapabilmesi spor aletleri konacak. 8 dönüm üzerine inşa edilecek parkta; 1 adet basketbol sahası ve 1 adet halı saha yapılarak, vatandaşların hizmetine sunulacak. Yeni park yapımı projelerinden birisi de Civanyayla Mahallesi'nde gerçekleştiriliyor. Yapımına hızla devam edilen parkta; yine oyun grubu ve kamelya yanısıra 1 adet basketbol sahası bulunacak ve vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda spor aletleri de yerleştirilerek.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56