::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN SEÇER'DEN ANAMUR ÇIKARMASI

Anamur'da düzenlenen Akdeniz Katı Atık Birliği Meclis Toplantısı için Anamur'a giden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi birimlerinde de bir takım inceleme ziyaretlerinde bulundu
BAŞKAN SEÇER'DEN ANAMUR ÇIKARMASI
Haber Giriş:
21 Haziran 2019 Cuma 08:35

Anamur’da düzenlenen Akdeniz Katı Atık Birliği Meclis Toplantısı için Anamur’a giden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi birimlerinde de bir takım inceleme ziyaretlerinde bulundu.

İlk olarak MESKİ (Mersin Su Kanalizasyon İdaresi) Genel Müdürlüğü Anamur Şube Müdürlüğü’ne geçen Başkan Seçer, teknik binada yaptığı incelemelerin ardından birim amirleri ve personeller ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Anamur’un en önemli sorunlarından içme suyu yetersizliği ile ilgili bütün sıkıntıları ortadan kaldıracak projenin hazır olduğu bilgisini kaydeden Başkan Seçer, Anamurluların sabırsızlıkla beklediği projenin inşaatına da yakın zamanda başlanacağı müjdesini verdi.

Özellikle ilçelerde ilk olarak sorunları ve şikâyetleri ortadan kaldıracak hizmet ve projeleri hayata geçireceklerinin altını çizen Başkan Seçer, Mersin’de ve tüm ilçelerinde her şeyin çok güzel olması için canla, başla çalışacaklarını ifade etti.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google