::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN SEÇER, MEVLANA VE HALKKENT'TE YURTTAŞLARLA BULUŞTU

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar İlçesi'ne bağlı Mevlana ve Halkkent Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi
BAŞKAN SEÇER, MEVLANA VE HALKKENT'TE YURTTAŞLARLA BULUŞTU
Haber Giriş:
12 Ağustos 2020 Çarşamba 10:12

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar İlçesi’ne bağlı Mevlana ve Halkkent Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mersin’in her mahallesine gitmeye çalıştığını vurgulayan Başkan Seçer, “Dün Silifke’de olmak, bugün Mevlana’da olmak. Dün Mara, Çaltıbozkır, Uzuncaburç, Ören o bölgeleri gezmek, bugün Mevlana’yı, Halkkent’i gezmek bir belediye başkanının topluma verebileceği en değerli mesajdır. Mersin, kardeşlik kentidir. Mersin birlik, beraberlik, huzur kentidir. Silifke’deki, Çaltıbozkır’daki Yörük de vatandaşımızdır, hizmete layıktır, Mevlana’daki Kürt kardeşim de, Kazanlı’daki Arap kardeşim de vatandaşımızdır, hizmete layıktır” dedi.

Mersin’de sıra dışı bir yönetim anlayışı sergilediklerini ifade eden Başkan Seçer, “Vatandaşlarımızla iç içeyiz, kimsenin önünden kaçmıyoruz. Herkesin şikayetini, taleplerini sabırla dinliyoruz. Herkesin yapıcı tenkitlerini, önerilerini sabırla dinliyoruz. Mersin bir renk cümbüşü, her farklı rengin olduğu her ortama gidecek cesaretteyiz. Çünkü kendimize inanıyoruz, güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bundan sonra yaptığı işlerin kalitesiyle, güvenilirliği ile anılacağını vurgulayan Seçer, “Kültür Park'a gidin, oradaki hizmetleri görün. Orada çocuklarımıza etkinlikler yapıyoruz, lütfen çocuklarınızı götürün, çok güvenli. Kızlarınızı, çocuklarınızı gönderin. Gecenin 12’sinde rahat uyuyun, çocuklarınız orada eğlenebilir, zaman geçirebilir, belediyenin kafesinde oturabilir. Kendilerini rahat hissetsinler. Burası Mersin, burası özgür bir kent. Burası kardeşlik kenti, burada kötülük olmayacak” dedi.

Başkan Seçer, Mahalle Mutfakları’nda 3 çeşit yemeğin 3 liraya satıldığını, bunun hem aile ekonomilerine katkı sağladığını, hem de çalışan kadınların işini kolaylaştırdığını belirterek, “Bunlar bazılarına çok küçük işler gibi geliyor. Çünkü tok ya arkadaş, çalışmıyor, o kadının yüreğinin sızısını, açlığını bilmiyor. Bazılarına çok küçük projeler gibi geliyor. Aklını beton, aklını bina, aklını imar, aklını cebini doldurma almış. Onların hizmet anlayışı bu. Bizim hizmet anlayışımız başka. Bizim hizmet anlayışımızda belediye halk için var” ifadelerini kullandı.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56