::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN SEÇER: “SORUNLARIN HEPSİ AKILCI PLANLAMALARLA ÇÖZÜLÜR”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Erdemli Ticaret Odası Başkanı Orhan Sarı ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti
BAŞKAN SEÇER: “SORUNLARIN HEPSİ AKILCI PLANLAMALARLA ÇÖZÜLÜR”
Haber Giriş:
12 Eylül 2019 Perşembe 08:54

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Erdemli Ticaret Odası Başkanı Orhan Sarı ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Tarım ve turizm alanında potansiyeli yüksek olan Erdemli İlçesi’nin bu alanlardaki gelişimine katkı sunmak istediklerini ifade eden Seçer, “Erdemli, üretim potansiyeli çok muazzam bir yer. Bölgenin bana göre en çok istikbal vadeden ilçelerinin başında geliyor. Yeni yatırımlarla çok daha iyi noktalara geleceğini düşünüyorum. Biz de belediye olarak Erdemli halkımıza hizmet etmek, ilçemizin gelişimine katkı vermek istiyoruz” dedi.

Erdemli İlçesi’nin tamamında bulunan altyapı sorunları için ilk dönem sonunda önemli yatırımlar yapacaklarını da vurgulayan Seçer, “İlk döneminizin sonuna kadar özellikle Tece ve sonrası için altyapı yatırımlarına önem vereceğiz. Erdemli’de hem sahilde hem yaylalarda  çok birikmiş sorunlar var. O bölgenin halkı kanalizasyon, altyapı, temiz içme suyuna erişim gibi çok önemli sorunlarla boğuşuyor.  Finansman konusunda çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.

Yaz nüfusu neredeyse üç katına çıkan Erdemli İlçesi’nde özellikle altyapı sorunlarına ağırlık vereceklerini sözlerine ekleyen Başkan Seçer, “İlk dönemimizin sonuna kadar özellikle Tece ve sonrası için altyapı yatırımlarına önem vereceğiz. Erdemli’de hem sahilde hem yaylalarda çok birikmiş sorunlar var. O bölgenin halkı kanalizasyon, altyapı, temiz içme suyuna erişim gibi çok önemli sorunlarla boğuşuyor.  Finansman konusunda çalışmalar yapıyoruz. Altyapı konusunda finansmana daha çabuk ulaşabiliyoruz. Önemli mesafeler alacağız. Avrupa Birliği fonları gibi farklı kaynaklardan finansman sağlayabiliyoruz.  Önemli olan bunları bulup hayata geçirmek. İyi kadrolarla bu işleri başaracağız” diye konuştu.

Ziyaret sonrası, Oda Başkanı Sarı, Başkan Seçer’e getirdikleri Mustafa Kemal Atatürk tablosunu hediye etti.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29