::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN SEÇER, TARSUSLU MUHTARLARA BİLGİSAYARLARINI TESLİM ETTİ

Muhtarların büro ihtiyaçlarını da karşılayacak olan Büyükşehir Belediyesi, muhtarlara masa takımı, dosya dolabı gibi malzemelerin teminini de başlattı
BAŞKAN SEÇER, TARSUSLU MUHTARLARA BİLGİSAYARLARINI TESLİM ETTİ
Haber Giriş:
23 Eylül 2019 Pazartesi 08:56

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, muhtarların çalışma ortamlarındaki verimlerini artırmak adına Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Muhtarlara Bilgisayar Dağıtımı Bilgilendirme Programı’na katılarak, aralarında Tarsus’un da olduğu 805 muhtarı temsilen, dernek başkanı muhtarlar ve kadın muhtarlara bilgisayarlarını teslim etti.

Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen toplantıya, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ali Gülgen, Mersin Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Ünlü,  Tarsus-Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkan Mustafa Naci Güllü, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Mersin Şube Başkanı Halil İbrahim Soysal ve çok sayıda muhtar katıldı.

Bilgisayarların yanı sıra büro ihtiyaçları da giderilecek

Bilgisayar dağıtımı öncelikle bilgisayarı olmayan ve kullanılamayacak durumda olan muhtarlardan başlayarak yapılıyor. Eski bilgisayarlar da başka projelerde kullanılmak üzere teslim alınacak. Bilgisayar dağıtımının yanı sıra, muhtarların büro ihtiyaçlarını da karşılayacak olan Büyükşehir Belediyesi, muhtarlara masa takımı, dosya dolabı gibi malzemelerin teminini de başlattı. Büyükşehir Belediyesi’nin atölyelerinde üretilen malzemeler de tek tek muhtarlara teslim edilecek.

Kasım ayı sonuna kadar da tüm muhtarlar bilgisayar ve büro malzemelerine kavuşacak. Muhtarlara dağıtılan tüm bilgisayarların montajı Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından yapılacak.  

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google