::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN SEÇER, TARSUSLU MUHTARLARLA BULUŞTU

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, muhtarlar buluşmasının ikinci ayağında Tarsuslu muhtarları ile bir araya geldi
BAŞKAN SEÇER, TARSUSLU MUHTARLARLA BULUŞTU
Haber Giriş:
30 Nisan 2019 Salı 14:31

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, muhtarlar buluşmasının ikinci ayağında Tarsuslu muhtarları ile bir araya geldi.

Başkan Seçer, “Tüm muhtar arkadaşlarımızın telefonunu kaydedeceğiz. Muhtar arkadaşlarımız, sorunlarınıza çözüm bulmak için ilgili yerleri arayın. Eğer ki çözüm bulamıyorsanız direkt beni arayın” dedi.

Düzenlenen tanıtım toplantısına Tarsus-Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Güllü, meclis üyeleri ve yüzlerce muhtar katıldı.

Mersin’e daire her sorunun çözümü için Büyükşehir’in bütün birimleri ile çalışmaya hazır olduklarını muhtarlara ileten Başkan Seçer, “Bürokratlarımız da burada, ben de buradayım. Keyfe keder, el yordamıyla, saldım çayıra Mevla’m kayıra gibi devirler bitmeli yoksa bu ülke çok tahribatlar aldı. Partizanlık yapmıyorum. Partizanlığa dur dememiz lazım. Artık Türkiye’de keskin hatlarıyla partizanlık yapmak, partizanca kadrolaşma dönemi sona erdi. Biz memlekete hizmet edecek kadrolarla çalışacağız. Bürokratlarımız sizinle koordineli bir şekilde çalışacaktır. Aksaklık olan noktada, ben o tıkanıklığı açmakla mükellefim. Biz o sistemi oluşturacağız” cümleleri ile dakikalarca alkışlandı.

Ziraat konusunda çiftçiye vereceği desteklerle Mersin tarımını kalkındıracaklarını ifade eden başkan Seçer, “Ben ziraate özel önem vereceğim. Geçmişte güzel işler yapılmış ama çok daha güzellerini yapmamız lazım. Ben ziraatçıyım. Ziraatçı belediye başkanlarının olması o kesim için önemli. Mersin de buna çok müsait bir yer. Değerli ürünlerin olduğu bir yer. Geçmiş dönemden gelen doğru uygulamaları devam ettireceğiz. Ama eksik olan yerlerde yeni projelerle geliyoruz. Soğuk hava deposu, aynı ve nakdi yardımlar, kooperatifleşme gibi her türlü hizmetlerle tarımsal hizmetler konusunda önemli adımlar atacağız” diye belirtti.

Yemek sonrası muhtarlarla tek tek ilgilenen Başkan Seçer muhtarlarla karşılıklı Çiftetelli oynadı.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google