::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN SEÇER, YURTTAŞLARIN ASKIDA FATURA KAMPANYASINA DESTEK VERMESİNİ İSTEDİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, salgın riskinin ve sokağa çıkma kısıtlamasının gölgesinde kutlanan Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Halk TV yayınına katılarak, Büyükşehir'in salgın dönemindeki çalışmalarını ve MESKİ tarafından başlatılan Askıda Fatura kampanyasını değerlendirdi. Başkan Seçer yurttaşlara, Askıda Fatura kampanyasına destek olmaları çağrısında bulundu
BAŞKAN SEÇER, YURTTAŞLARIN ASKIDA FATURA KAMPANYASINA DESTEK VERMESİNİ İSTEDİ
Haber Giriş:
26 Mayıs 2020 Salı 21:53

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, salgın riskinin ve sokağa çıkma kısıtlamasının gölgesinde kutlanan Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Halk TV yayınına katılarak, Büyükşehir’in salgın dönemindeki çalışmalarını ve MESKİ tarafından başlatılan Askıda Fatura kampanyasını değerlendirdi. Başkan Seçer yurttaşlara, Askıda Fatura kampanyasına destek olmaları çağrısında bulundu.

Sadece Mersin’de değil, birçok şehirde, pandemi süreci nedeniyle su tüketiminin arttığını, yurttaşların su faturalarından şikâyetçi olduğunu ifade eden Başkan Seçer, “Zaten ekonomik açıdan sıkıntıda olan yurttaşlarımız haklı olarak bir serzeniş içerisinde. Bu nedenle de hem ödentileri üç aya erteledik, hem de Askıda Fatura uygulamasıyla ödeme zorluğu yaşayan yurttaşlarımızın bu faturalarını ödeyecek görece olarak daha yüksek gelire sahip yurttaşlarımıza bir imkan sunduk” dedi.

Mersin’de su bedellerinde herhangi bir değişiklik olmadığını vurgulayan Başkan Seçer, “Kullanım miktarında artış olunca bu faturalara yansıyor ve yüksek fatura ortaya çıkıyor. Herhangi bir hatalı fatura düzenlemesi durumunda yurttaşlarımızın hakkı bakidir. Sayaç okuyucu yanlış bir okuma yapmışsa bize müracaat etmeleri durumunda, bir yanlışlık varsa derhal bu yanlışlık düzeltilir” ifadelerini kullandı.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29