::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Yuvarlakoğlu'na Üstün Hizmet Ve Şükran Takdirnamesi

Türkiye Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İşbirliği Cemiyeti,Tarsus Muharip Gaziler derneği başkanı Kıbrıs gazisi Rasim Yuvarlakoğlu'na 1974 Kıbrıs 1. ve 2.barış Harekatı anısına üstün Hizmet ve Şükran takdirnamesi verdi
Başkan Yuvarlakoğlu'na Üstün Hizmet Ve Şükran Takdirnamesi
Haber Giriş:
14 Nisan 2017 Cuma 13:41

Türkiye Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İşbirliği Cemiyeti,Tarsus Muharip Gaziler derneği başkanı Kıbrıs gazisi  Rasim Yuvarlakoğlu’na 1974 Kıbrıs 1. ve 2.barış Harekatı anısına üstün Hizmet ve Şükran takdirnamesi verdi.

Türkiye Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İşbirliği Cemiyeti Genel Başkanı Rüşat Aydoğan’ın verdiği belgede,’’Vatanımızın bütünlüğü,gelecek nesillerin mutluluğu,şanlı bayrağımızn şerefle dalgalanması için,barış adına Kıbrıs’taki Türk kardeşlerimizi 20 temmuz 1974 yılında yok olmaktan kurtardınız,canlarınızı feda ettiniz,kahramanca savaştınız,Kıbrıs’a barış ve özgürlük kazandırdınız.

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin aziz Türk Milletinin gururu olan siz Türkiye muharip gazilerimizi şükran ve saygıyla selamlıyorum,ne mutlu şehitlerimize ,ne Mutlu Türküm,gaziyim diyenlere…’’ifadeleri yer aldı. 

Paylaş:  Facebook Twitter Google