::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkanlar Kaya ile Ekincioğlu' ndan 30 Ağustos ‘Zafer Bayramı' Kutlaması

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ile Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hakkı Ekincioğlu 30 Ağustos ‘Zafer Bayramı' Kutlama mesajı yayınladı
Başkanlar Kaya ile Ekincioğlu' ndan 30 Ağustos ‘Zafer Bayramı' Kutlaması
Haber Giriş:
29 Ağustos 2019 Perşembe 10:56

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı  Murat Kaya ile Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hakkı Ekincioğlu  30 Ağustos ‘Zafer Bayramı’ Kutlama mesajı yayınladı

 Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, 30 Ağustos Zaferi’nin milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı bir kahramanlık destanı olduğunu söyledi.

Murat Kaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamasında, “30 Ağustos Zaferi, en zor koşullarda yüce Türk Milletin birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı bir kahramanlık destanıdır. Tarihimiz göstermiştir ki milletimiz hiç kimsenin boyunduruğu altında, tutsaklık içerisinde yaşamamıştır, yaşayamaz. 30 Ağustos Zaferi, hem dünya tarihinin belleğinden hem de milli belleğimizden asla silinmeyecek bir zafer olarak bizi bölmek isteyen, bizi birbirimize düşürmek isteyenlere ve tüm dünyaya verilmiş en açık mesajlardan biridir. Bu zaferi bizlere yaşatan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere; tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, Tarsus Ticaret Borsası olarak; Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyoruz” ifadesini kullandı.

EKİNCİOĞLU’NUN MESAJI

Meclis Başkanı Ekincioğlu'nun 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Borsa Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu, "Tarihimize altın harflerle yazılan 30 Ağustos zaferi, aziz milletimizin gücünü ortaya koyması bakımından büyük anlam ifade etmektedir." dedi.

Ekincioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamasında "Ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, bir milletin yeniden dirilişini sergilediği 30 Ağustos zaferi ile Türk milletinin en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temelleri atılmıştır.Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatanı ve milletiyle birlikte sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşaması yönündeki inanç, istek ve idealimizi bir kez daha ifade ederek , canla ,başla, aşkla, onur ve gururla kazanılan bu güzel zaferimizi tüm içtenliğimle kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlığı için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum." ifadesini kullandı.

Paylaş:  Facebook Twitter Google