::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKANLAR KAYA VE EKİNCİOĞLU'NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMASI

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ile Borsa Meclis başkanı Hakkı Ekincioğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayımladı
BAŞKANLAR KAYA VE EKİNCİOĞLU'NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMASI
Haber Giriş:
28 Ağustos 2020 Cuma 10:59

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya bu büyük zaferin; bağımsızlık inancımıza, hür yaşama kararlılığımıza düşkün bir milletin gurur günü olduğunu söyledi. 

Başkan Murat Kaya,  mesajında şu ifadelere yer verdi:

Tarihimizde bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz tarihe yazılan emsalsiz bir kahramanlık destanı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın şuurunu dün Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşında olduğu gibi bu gün de  Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, birliğine ve dirliğine yönelik saldırılara karşı geçmişten aldığımız ilhamla, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde, hür ve bağımsız yaşama, azim ve kararlılığını ilelebet sürdüreceğiz.

"26 Ağustos 1071 Ve 26 Ağustos 1922 Bizim İki Büyük Utkumuzdur”

Başkan Murat Kaya,  "26 Ağustos 1071 ve 26 Ağustos 1922 bizim iki büyük utkumuzdur. Milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı, 26 Ağustos'ta başlayıp, 30 Ağustos'ta Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan kahramanlık destanımız, bu eşsiz mücadele bizlere, yarınlara bakarken büyük bir güç katıyor. Bugün bizlere düşen, aziz milletimizin büyük fedakârlıklarla kurduğu Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde daha da yüceltmek, güçlendirmek ve payidar kılmaktır. Biliyoruz ki bizler bir ve beraber olduğumuz zaman önümüzde kimse duramaz. Bu gaye doğrultusunda ülkemizi, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak yolunda kararlı ve emin adımlarla ilerliyoruz.Tarihimizden aldığımız güç ve çalışma azmimizle daima ülkemizin menfaati ve geleceği için üretimi, ihracatı, istihdamı artırıcı faaliyetlerde bulunmaya, canla başla çalışmaya devam edeceğiz.  Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman şehitlerimizi bir kez daha minnetle ve rahmetle yad ediyorum.

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında “Bağımsızlık yolunda tek yürek olan milletimizin 30 Ağustos 1922’de yazdığı şanlı destan asla unutulmayacaktır.”

Ekincioğlu mesajında şu ifadeleri kullandı;

Tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan, bu uğurda büyük bedeller ödeyen aziz milletimiz, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, canından aziz bildiği mukaddes vatan topraklarını, canı ve kanı pahasına korumuştur. Bağımsızlık yolunda tek yürek olan milletimizin 30 Ağustos 1922’de yazdığı şanlı destan asla unutulmayacaktır. Bizler, büyük fedakârlıklarla kazanılan bağımsızlığımızı her koşul altında korumaya kararlıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, bütün kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, gazilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Paylaş:  Facebook Twitter Google