::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Tarsus Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, Kurban Bayramı öncesi İlçe genelinde faaliyet gösteren şekerlemeciler, kuruyemişçiler, pastaneler, lokum ve cezerye üretim yerleri ile hayvan pazarı olarak belirlenen noktalara denetimler gerçekleştirildi
BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
Haber Giriş:
09 Ağustos 2019 Cuma 18:20

Tarsus Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, Kurban Bayramı öncesi İlçe genelinde faaliyet gösteren şekerlemeciler, kuruyemişçiler, pastaneler, lokum ve cezerye üretim yerleri ile hayvan pazarı olarak belirlenen noktalara denetimler gerçekleştirildi.

Tarsus Belediyesi ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve güvenli alışveriş yapabilmeleri için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Zabıta ile Sağlık ekipleri, bayram öncesi şekerleme ve tatlı üretim imalathane ve iş yerlerini denetledi. Yapılan denetimlerde  halk sağlığını korumaya yönelik tedbirler kapsamında işletmelerin fiziki durumu, gıda ürünleri ve gıda ile temas eden tüm madde ve malzemeler kontrol edildi. Yapılan incelemelerimiz sonucunda eksiklikler tespit edilerek, işletmeler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Öte yandan, Tarsus Belediyesi tarafından Hayvan pazarı olarak belirlenen noktalarda inceleme yapılırken, kurbanlık hayvanların menşei şahadetnamesi, küpe ve sevk raporları gibi belgeleri kontrol edildi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google