::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bedensel Engelli Öğrenciye Doğum Günü Süprizi

Tarsus Milli Eğitim müdürü Mehmet Kalaycı, bedensel yetersizliğini sebebiyle evde eğitim alan Ali Oksal İlk/Ortaokulu 1. sınıf öğrencisi Özlem Aysun Tatu'ya ,Okul Müdürü Cavit Koç'la birlikte doğum günü sürprizi gerçekleştirildi.
Bedensel Engelli Öğrenciye Doğum Günü Süprizi
Haber Giriş:
26 Mart 2018 Pazartesi 09:09

Tarsus  Milli Eğitim müdürü Mehmet Kalaycı,  bedensel yetersizliğini sebebiyle evde eğitim alan Ali Oksal İlk/Ortaokulu 1. sınıf öğrencisi Özlem Aysun Tatu’ya ,Okul Müdürü Cavit Koç’la birlikte doğum günü sürprizi  gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak özel öğrencileri bu özel günde yalnız bırakmadıklarını belirterek “Geleceğe yön veren çocuklarımızın eğitimlerinden geri kalmamaları için her türlü çabayı göstermek zorundayız. İlçemizin eğitim çıtasını yükseltmek için elimizden geleni yapma çabası içerisindeyiz. Çocuklarımızın geleceği için tüm birimlerimiz ve değerli ailelerimizle koordineli bir şekilde çalışacağız. Kurtardığımız her öğrenci, yaşam dinamiğimiz olacaktır. gibi rahatsızlığından dolayı eğitiminden geri kalan çocuklarımız için evde eğitim uygulaması birçok öğrenciye hem eğitim açısından hem de psikolojik açıdan yarar sağlamaya devam ediyor. "dedi.

Öğrenci velisi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı’ya yaptığı açıklamada “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen bir öğretmenle evde eğitim alıyor. Çocuğumuz okula gidemeden okul bizim eve geldi. Biz böyle olacağını tahmin etmiyorduk, ama daha fazlasını gördük.” şeklinde konuştu.

Kutlama, öğrenci Özlem Aysu Tatu’ya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı tarafından hediyesi takdim edildikten sonra hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.(kaynak:Tarsus Milli Eğitim müdürlüğü)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46