::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye Kreşi Öğrenciler İzleyenleri Büyüledi

Tarsus Belediyesi Nene Hatun Kreşi öğrencileri, yıl sonu etkinliğini çeşitli gösterilerle kutlayarak, izleyenleri büyülediler.
Belediye Kreşi Öğrenciler İzleyenleri Büyüledi
Haber Giriş:
22 Nisan 2015 Çarşamba 08:57

Tarsus Belediyesi Nene Hatun Kreşi öğrencileri, yıl sonu etkinliğini çeşitli gösterilerle kutlayarak, izleyenleri büyülediler.

Tarsus Belediyesi Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre 75. Yıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 2015 yıl sonu gösterilerine ailelerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Tarsus Belediyesi Nene Hatun Kreşi’nde 3 yaş ile 5 yaş arası çocukların yer aldığı gösterilerde minik öğrencilerin performansı büyük alkış aldı.

Program sonunda bir konuşma yapan Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Aksoy, çok duygulandıklarını ve duyduğu sevincin tarif edilemez olduğunu kaydeti..

 Başkan yardımcısı Aksoy “Tarsus Belediyesi hizmet belediyeciliğinin yanında, sosyal belediyeciliği de en geniş kapsamda uygulayıp hayata geçiren Türkiye’deki ender belediyelerden bir tanesidir. Bu kreşte değerli eğitmenlerimiz, çocuklarımızın bakımı dışında eğitime de hazırlanmaları için yoğun gayret sarf ediyorlar. Velilerin mutlu olduğunu zannediyorum, çocuklarımızın keyifli ve mutlu olduğunu düşünüyorum. Tarsus Belediyesi olarak bu tür sosyal projelerde daha geniş, daha kapsamlı, daha kucaklayıcı ve yenilerini ekleyerek devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum” dedi.

Neşeli ve keyifli anların yaşandığı etkinlikte halk oyunları gösterilerinden, müzikal tiyatro gösterisine kadar çeşitli oyunlar sergileyen minik öğrenciler program sonunda 10. Yıl Marşını söyleyerek final yaptı ve Türk bayraklarıyla ayakta alkışlandı.

Paylaş:  Facebook Twitter Google