::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Binbaşı Marım'dan Tarsus TSO ziyareti

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım'ı konuk etti
Binbaşı Marım'dan Tarsus TSO ziyareti
Haber Giriş:
22 Ekim 2020 Perşembe 16:14

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım'ı konuk etti. Tarsus TSO’ya iadeyi ziyarette bulunan Marım, Tarsus’un ticari hayatı ve yeni projeleri hakkında bilgi aldı.

Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak tarafından ağırlanan Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, ‘’Tarsus gerek kültürel ve inanç yönündeki değerleri gerekse tarım ve tarıma dayalı sanayi yapısıyla önemli merkezlerimizden biri. Kent ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak projeleri heyecanla izliyoruz. Bizim görevimiz kentin güvenliğini, huzurunu en üst düzeyde sağlamak ve bu noktada da birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine sanayileşme ve istihdama katkı noktasındaki çabaları için ayrıca teşekkür ediyoruz. Birlik, beraberlik ve huzur ortamı için hep birlikte çalışmayı arzuluyoruz.’’diye konuştu.

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak da Binbaşı Marım'a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, kent ve bölge ekonomisi ile ilgili faaliyetlerini anlattı. Özellikle Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bilgi veren Koçak, ‘’Tarsus Organize Sanayi Bölgemizin yakın zamanda faaliyete geçmesiyle Tarsus yeniden sanayi kimliğine kavuşacak. OSB bizi o kadar çok heyecanlandırıyor ki yaratacağı 15 bin istihdam, katma değer ve yeni pazar açılımlarıyla bölgenin çehresi değişecek. Şu anda tüm enerjimiz Tarsus OSB’yi hayata geçirmek. Altyapı tüm hızla devam ediyor. Bu süreçte emeği geçen herkese, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz.’’dedi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29