::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Borsa Üst Yönetim STRES Eğitiminde

Tarsus Ticaret Borsası Olağan Genişletilmiş Haziran Ayı Meclis toplantısında Kayra İnsan Kaynakları Eğitim ve Danışmanlık kurumu eğitimcisi Mehveş Kolukırıkoğlu tarafından ''Stres Yönetimi” konusunda Borsa Meclis, yönetim kurulu ve diğer organ üyelerine eğitim verildi.
Borsa Üst Yönetim STRES Eğitiminde
Haber Giriş:
29 Haziran 2018 Cuma 10:42

Tarsus Ticaret Borsası Olağan Genişletilmiş Haziran Ayı Meclis toplantısında Kayra İnsan Kaynakları Eğitim ve Danışmanlık kurumu eğitimcisi Mehveş Kolukırıkoğlu tarafından "Stres Yönetimi” konusunda Borsa Meclis, yönetim kurulu ve diğer organ üyelerine eğitim verildi.

Seminerin sonunda Meclis başkanı Hakkı Ekincioğlu ile yardımcısı Fatma Temel Kolukırıkoğlu’na plaket takdim ettiler.

 

Eğitimde; iş dünyasında sıkça karşılaşılan stresli çalışma ortamlarında uygulanması gereken metotlar, stresin sebepleri ve bu sebeplerle başa çıkabilme yöntemleri anlatıldı.

 

Gerçekleşen eğitimle ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya; "Stres Yönetimi Eğitimi ile katılımcılarımızın, iş yerlerinde stresli çalışma temposu esnasında otokontrollerini sağlayarak verimlilik seviyesini en üst seviyeye çıkartmalarını hedefledik. Borsa olarak bu tip eğitimlerin önemli olduğunu düşünüyoruz. Günümüzün önemli sorunları arasında yer alan konularda, yöneticilerin işletmeleri ile çalışanları için ne kadar önemli olduğunu ve çağımız ticaretine ne denli etkisi olacağını düşündüğümüz eğitimleri düzenleyerek üyelerimize hizmete devam edeceğiz. İleriki dönemlerde, Borsa üyelerimiz, üyelerimizin çalışanları ve Borsa personelleri için planladığımız, gerçekleştireceğimiz eğitimlerimiz olacak. Bu eğitimler hakkında bilgi almak isteyen katılımcılarımız Borsadan bilgi alabilir." dedi.(kaynak:Tarsus Ticaret borsası)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google