::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Borsada ''İş ve Aile Hayatında Öfke Kontrolü Grup Terapisi'' Eğitimi

Tarsus Ticaret Borsası personelleri, Psikolog Cansu Gürdağlı'dan “İş ve Aile Hayatında Öfke Kontrolü Grup Terapisi Eğitimi” aldı.
Borsada ''İş ve Aile Hayatında Öfke Kontrolü Grup Terapisi'' Eğitimi
Haber Giriş:
10 Şubat 2020 Pazartesi 09:34

Tarsus  Ticaret Borsası personelleri, Psikolog Cansu Gürdağlı'dan  “İş ve Aile Hayatında Öfke Kontrolü Grup Terapisi Eğitimi” aldı.

2020 yılında Borsa personellerinin aldığı ilk eğitim olduğunu dile getiren Başkan Murat Kaya ”Borsa  olarak eğitime her zaman ayrı bir önem vermekteyiz. Dünya'nın en büyük ve gelişmiş ekonomileri arasında yerimizi alalım diyorsak bunun yolu eğitimden geçmektedir. Biz de Borsa olarak bu vizyona destek vermek adına elimizi taşın altına koyuyor ve çalışmalarımızı bu yönde ilerletiyoruz. günümüzün önemli sorunları arasında yer alan öfke kontrolünün günlük yaşantımızda ne kadar önemli olduğunu ve ne denli etkisi olduğunu göz önünde bulundurarak, bu eğitimi düzenlemiş bulunmaktayız." dedi.

İş ve Aile Hayatında Öfke Kontrolü grup terapi eğitiminde; Öfkenin oluşma nedenleri ve davranışlarımıza etkileri, yaşamımıza etkisini tanımlamak ve olumsuz etkilerini kontrol altında tutmaya yardımcı olacak teknikler, öfke kontrolü konusundaki aksaklıklardan kaynaklı duygusal, bilişsel ve davranışsal problemlerin önüne geçebilmek, bunlarla baş edebilmek için gerekli kısa ve uzun vadeli yöntemleri ve hemen uygulanabilecek becerileri kazanmak, öfkeyi yöneterek aile ve kurum içi verimliliği arttırmak gibi konulara değinildi.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google