::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BUGÜN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

Türk ulusunun, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere karşı unutamayacağı bir ders verdiği Büyük Taarruz'un üzerinden 96 yıl geçti. Kazanılan büyük zafer bugün aynı coşkuyla kutlanacak
BUGÜN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI
Haber Giriş:
30 Ağustos 2019 Cuma 10:19

 30 Ağustos, Türk Ulusu'nun özgürlüğüne olan düşkünlüğünü tüm dünyaya kanıtladığı gün olarak geçti tarihe. Mehmetçiğin kahramanlık destanı yazışının  97. yılını, yüreklerimizde yaşattığımız şehitlerimizi anarak kutluyoruz.

Bugün, 30 Ağustos Zafer Bayramı. 26 Ağustos 1922'de Mustafa Kemal'in başlattığı Büyük Taarruz'un zaferle sonuçlandığı 30 Ağustos'u bugün 97’inci  kez kutluyoruz

Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97.yıldönümü.  Zafer Bayramı  tüm yurtta olduğu gibi Tarsus’ta da törenlerle kutlanacak.

Kutlama etkinlikleri kapsamında 30 Ağustos Zafer Bayramının 97.yıldönümü programı kapsamında törenler saat 09.00’da çelenklerin Atatürk Anıtına konulması,saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ve şanlı bayrağımızın göndere çekilmesiyle başlayacak.

Bakım teğmen  Alaaddin Burak Semerci tarafından   günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapacak.

Ardından Muharip Gaziler derneği üyesi Necmettin Ünal ile Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği üyesi Safüre Bolat  ile Ayhan Bozpınar Lisesi öğrencisi Güler İdikurt  şiir okuyacak.

Buradaki kutlamalardan sonra Tarsus kaymakamlığına geçilecek  Kaymakam Yüksel Ünal ,Tarsus Belediye başkanı Dr.Haluk Bozdoğan ve Garnizon komutanı Yüzbaşı Şükrü Uzundağ  saat 09.30’da  tebrikler kabul edilecek.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google