::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bulgaristan'dan yatırım çağrısı

Bulgaristan'ın Kaynarca Belediye Başkanı Luben Siev ve ekibi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Hamit İzol'u ziyaret etti.
Bulgaristan'dan yatırım çağrısı
Haber Giriş:
30 Ağustos 2018 Perşembe 17:10

Bulgaristan’ın Kaynarca Belediye Başkanı Luben Siev ve ekibi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Hamit İzol’u ziyaret etti.

Karşılıklı işbirliklerinin görüşüldüğü ziyarette, Kaynarca Belediye Başkanı Luben Siev, Mersinli iş adamlarını Bulgaristan’a yatırım yapmaya davet etti. Kaynarca Belediyesi olarak yatırım yapmak isteyen iş adamalarına destek vermeye hazır olduklarını ileten Siev, yatırım için atıl durumda çok sayıda fabrika olduğunu kaydetti.

MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman iş birliklerine açık olduklarını ve bundan sonraki ilişkilerin de daha sıkı ilerleyeceğini belirtti. Bölgenin en büyük Odası olduklarını ve Meclis Üyelerinin dinamik çalışmalar yürüttüğünü aktaran İzol, “MTSO Meclisi olarak önümüzdeki süreçte Kaynarca’yı ziyaret etmekten büyük mutluluk duyarız” dedi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Tarsus Ticaret Borsası Personellerine Ödül
12:48
Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret
EKONOMİ

16 Kasım 2023 Perşembe 11:23

Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak'ı ziyaret etti
11:23
Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor
EKONOMİ

02 Kasım 2023 Perşembe 10:08

Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor

10:08
SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ
EKONOMİ

29 Mayıs 2023 Pazartesi 09:45

SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ

09:45