::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BÜYÜKŞEHİR ANTRENÖRLERİNDEN, VATANDAŞLARA EGZERSİZ ÇALIŞMASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde aylarca evde kalan vatandaşların bedensel güçlerinin yerine gelmesi ve spor yapma alışkanlıklarının arttırılması amacıyla güzel bir çalışmaya daha imza attı
BÜYÜKŞEHİR ANTRENÖRLERİNDEN, VATANDAŞLARA EGZERSİZ ÇALIŞMASI
Haber Giriş:
06 Temmuz 2020 Pazartesi 08:59

Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sportif faaliyetlere yönelmesi ve sağlıklarını koruyabilmeleri adına destek olmaya devam ediyor.

 

Özellikle pandemi nedeniyle aylarca evde kalan vatandaşların normalleşme adımlarının atılmasıyla yeniden başladıkları sabah veya akşam yürüyüşlerinde fiziksel hareketleri düzenli şekilde yapabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi antrenör desteği vermeye başladı.

 

Tarsus’taki parklarda Büyükşehir antrenörleri egzersiz yaptırıyor

 

Tarsus merkezde bulunan Kültür Park ve Atatürk Gençlik Parkı, spor amaçlı yürüyüş ve koşu yapmak isteyen vatandaşların öncelikli tercihleri arasında yer alıyor.

 

Bu parklara sabah erken veya akşam saatlerinde spor yapmak için gelen ve çoğunluğunu ileri yaş almış vatandaşların oluşturduğu gruplara, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı antrenörler Ali Özerdinç, Tolga Yapıcı ve Ceren Erkeç, kültür-fizik hareketleri ve egzersizler yaptırıyorlar.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında olan Kültür Park ve Atatürk Gençlik Parkı’nın doğal ortamında ağaçlar altında, müzik eşliğinde yapılan kültür-fizik hareketleriyle, koşmaya veya yürüyüşe gelen vatandaşların, profesyonel hocalar nezaretinde düzenli şekilde egzersiz hareketleri yapmaları sağlanmış oluyor.

 

Sabah 06.30’da, akşam saatlerinde ise 18.30’da başlayan egzersiz hareketlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, özellikle kadınların daha fazla ilgi gösterdikleri dikkat çekiyor. Gençlerinde katılım gösterdiği çalışmalarda neşeli dakikalarda yaşanıyor.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google