::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN TARSUS'TA BİNLERCE ÇOCUĞA BAYRAM ŞEKERİ VE HEDİYESİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN TARSUS'TA BİNLERCE ÇOCUĞA BAYRAM ŞEKERİ VE HEDİYESİ
Haber Giriş:
15 Mayıs 2021 Cumartesi 16:05

Mersin Büyükşehir Belediyesi sayesinde bu yıl tam kapanma sürecine denk gelen Ramazan Bayramı’nda Tarsus’taki çocuklar da şekersiz ve hediyesiz kalmadı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi öncülüğünde, Kadın ve Aile Hizmetleri, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, Özel Kalem Müdürlüğü ve ilçelerde Muhtarlık İşleri Dairesi personeli, kalemlik ve kupa bardaktan oluşan toplam 52 bin bayram hediyesinin içerisine bayram şekerleri yerleştirerek Tarsus, Çamlıyayla ve diğer tüm ilçelerde dağıtım gerçekleştirdi.

Büyükşehir personelleri, çocukların bayram sevinçlerine ortak olarak, kendileri için özel olarak hazırlanan kalemliklerle ve kupa bardaklarla birlikte bayram şekerlerini de teslim ettiler.

Sağlık çalışanları unutulmadı

Büyükşehir, bayramda da yoğun bir şekilde çalışan sağlık ekiplerini unutmadı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan şeker ve kupa bardaklar, vatandaşlara sağlık hizmeti götüren Tarsus Devlet Hastanesi Ana binası, ambulans istasyonları, İlçe Sağlık Müdürlüğü, özel hastane ve diğer sağlık birimlerinde görevli personellere ulaştırılarak, Başkan Vahap Seçer’in selamlarıyla birlikte teslim edildi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google