::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN ÇAMLIYAYLA'DAKİ YOL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Büyükşehir ekipleri yol iyileştirme işlemleri kapsamında da Çamlıyayla'nın Giden, Bağçatağı, Darıpınarı, Korucak, Sarıkavak, Körmenlik ve Belçınar bölgelerinde de sıcak asfaltla yama çalışması yürüttü
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN ÇAMLIYAYLA'DAKİ YOL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Haber Giriş:
23 Eylül 2021 Perşembe 15:21

 Mersin Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanındaki birçok noktada yol ıslah, sathi asfalt ve cadde yenileme faaliyetlerine aralıksız şekilde devam ediyor.

Büyükşehir ekipleri, Çamlıyayla’nın onlarca noktasında son aylarda sürdürdüğü yol ıslah, yama ve sathi asfalt kaplama işlemlerini de sürdürüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol, asfalt birimi ekipleri, 2021 yılı yaz dönemi asfalt programı kapmasında Çamlıyayla’da Sebil Mahallesi Cehennem Deresi yolunun yanı sıra Çamlıyayla genelinde Yıldız Sokak, Taşlıekinlik mevkii mezarlık ek yolu, Karahasan Çayırlığı yolu, Sığır Yaylası Atatürk Caddesi ve Akdeniz Caddesi, Demirtaş yolu, mezbahane yolu, gasilhane yolu, Zevzek sokak, Sebil caddesi üzeri, Esamet Hanım Konağı civarı, Çuvalgı Uçarı yolu, Katran Kafe ek yol, Boncuk sokak, Uçarı sitesi, Çayırekinliği mahallesi Yüksek Harman sokak, Karanfil sokak, Bağlar sokak ve Köşker sokak ile Kozacıoğlu mevkiinde ve daha birçok noktada sathi asfalt kaplama işlemini uyguladı.

Büyükşehir ekipleri yol iyileştirme işlemleri kapsamında da Çamlıyayla’nın Giden, Bağçatağı, Darıpınarı, Korucak, Sarıkavak, Körmenlik ve Belçınar bölgelerinde de sıcak asfaltla yama çalışması yürüttü.

Çamlıyayla sakinlerinden Rukiye Arı, yıllardan bu yana ilk defa ilçe genelinde bu şekilde bir yol çalışması gördüklerini kaydederek, “Asfaltımız yıllardır dökülmüyordu. Çok şükür döküldü. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’e çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google