::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Büyükşehir'den Sıkı Denetim

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, berber ve mobilya esnafına ruhsat ve temizlik denetimi yaptı.
Büyükşehir'den Sıkı Denetim
Haber Giriş:
12 Nisan 2017 Çarşamba 09:02

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, berber ve mobilya esnafına ruhsat ve temizlik denetimi yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre  Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, toplum sağlığını korumak amacı ile başlattığı denetimlerine devam ediyor. Gıda ve sağlık alanındaki denetimlerini sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, berber, mobilya satış yeri ve mobilya imalathanelerini denetleyerek, halkın sağlıklı ve adil hizmet alması için kontroller yaptı. Denetimlerde işyeri ruhsatı başta olmak üzere, berber salonlarında kullanılan aletlerin hijyeni, ortam koşulları ve mobilya mağazaları ile atölyelerinin çevre ve gürültü kirliliği ile ilgili kontrolleri yapıldı.

Denetimlerin sürekli olarak devam edeceğini belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Ruhsatsız hiçbir yerin çalışmasına izin vermiyoruz. Berber, kuaför gibi sağlığın ön planda olduğu yerleri de sürekli denetleyerek halkımızın temiz hizmet almasını sağlıyoruz. Ekiplerimiz kent genelinde denetimlerine düzenli olarak devam edecek” dedi.

Vatandaşların da hijyen kuralları konusunda dikkatli olması gerektiğini belirten Başkan Kocamaz, aksaklıklarla ilgili 444 2 153 Çağrı Merkezi’ni arayarak belediyeye ihbarda bulunabileceklerini ifade etti.

Denetimlerden memnun olan vatandaşlar ise bu denetimlerin yapılmasından mutluluk duyduklarını ve kontrollerden sonra berberlere rahatça güvenebileceklerini ifade ettiler.(kaynak:Mersin Büyükşehir Belediyesi)

Paylaş:  Facebook Twitter Google